Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Maltepe Belediyesi; Günde 750 Hastaya ücretsiz Saglik Hizmeti

Maltepe Belediyesi; Günde 750 Hastaya ücretsiz Saglik Hizmeti

Maltepe Belediyesi Tip Merkezi, pandemi sürecinde de hastalarini yalniz birakmayarak günde 750 hastaya ücretsiz saglik hizmeti sunuyor. 8 poliklinikle vatandaslarina hizmet veren merkez, ilerleyen aylarda 3 poliklinigi daha açmaya hazirlaniyor.

Haber/Elmas Aydogan

Küçükyali’da 2017 yilindan bu yana hizmet veren Maltepe Tip Merkezi, 8 poliklinikle, korona sürecinde de halkina hizmet vermeye devam etti. Genel cerrahi, dahiliye, gögü hastaliklari, göz hastaliklari, agiz ve dis sagligi, kulak-burun-bogaz, biyokimya laboratuvari, radyoloji (ultrasonografi, mamografi vb. hizmetleri), röntgen hizmetleri birimleri ve 2 psikologla hizmet veren merkez, pandemi sürecinde de randevu sistemine geçerek korona hastalari için ayri bir alan açti ve böylece yigilmalarin da önüne geçti. 



ÜCRETSIZ VE NITELIKLI SAGLIK HIZMETI

Merkezin çalismalariyla ilgili bilgi veren tip merkezinin doktorlarindan Aile Hekimligi Uzmani Mustafa Paç, “Öncelikle bir müjde ile baslayayim. 1-2 ay içerisinde çocuk hastaliklari, kadin hastaliklari, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitelerimizi de açacagiz. Bununla birlikte klinigimizde kamucu bir saglik anlayisiyla saglik hizmeti sunmak amacindayiz. Özellikle bu günlerde halkimiz için nitelikli bir saglik hizmetine ulasmak oldukça güç. Bir saglik sorununu çözebilmek için vatandaslarimiz aylarca beklemek zorunda kalabiliyor veya özel saglik kurumlarina giderek çok yüksek faturalarla karsi karsiya kalabiliyor. Biz klinigimizde olabildigince muayeneden tutun laboratuvar ve radyolojik incelemelere kadar bütün islemlerde vatandaslarimiza, belediyemizin finansmaniyla ve ayrica SGK anlasmamiz sayesinde ücretsiz ve nitelikli saglik hizmeti sagliyoruz” dedi.



  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false