Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Maltepe Kent Konseyi 7.Dönem baskanlik seçimini Eray Aydin kazandi.

Maltepe Kent Konseyi 7.Dönem baskanlik seçimini Eray Aydin kazandi.

Maltepe Kent Konseyi 7. Dönem Olagan Seçimli Genel Kurulu Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçeklesti.

Haber/Elmas AYDOGAN

Kent konseyi genel kuruluna CHP Maltepe Ilçe Baskani Riza Yigit, Meclis üyeleri, Kamu kurum kuruluslari temsilcileri, Meslek odasi temsilcileri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri Üniversite Temsilcileri, Sendika temsilcileri ve yerel basin katildi.

Maltepe Kent Konseyinin Divan Baskanligini Hatice Yazicioglu yaptigi genel kurulda 7. Dönemi Baskanlik seçimi için aday olan Adem Kaya ve Eray Aydin yaristi. Her iki adayda selamlama konusmasi yapti.

Kent konseyinin yeni seçilen baskani Eray Aydin tesekkür konusmasinda " Maltepe Kent Konseyinin yeni döneminin kentimize hayirli olmasini diliyorum. Yürütme kurulu üyelerimiz, meclis gruplarimiz ve alt çalisma gruplarimiz ile birlikte çok güzel çalismalar ve projelere imza atacagimiza inaniyorum. Daha aktif, daha ulasilabilir, daha dinamik ve Kentin sorunlara hakim bir Kent Konseyi için çikmis oldugumuz bu onurlu yolda bizlere destek veren tüm üyelerimize tesekkür ederiz."

Maltepe Kent Konseyi baskanlik seçiminin den sonra yürütme kuruluna seçilen isimler,

Yürütme Kuruluna 15 Üye Seçildi

Cansu Eren, Duygu Bozoglu, Elmas Çarpar, Erdal Can, Eren Daglayan, Göktug Sagun, Gözde Sazak Akin, Ismail Polat, Melek Köselerden, Münire Altok, Sevda Arslan, Hafize Erol, Tijen Canayakin

 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli