Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Maltepe Kent Konseyi 7.dönem Engelli Meclisi Baskanligi seçimi yapildi.

Maltepe Kent Konseyi 7.dönem Engelli Meclisi Baskanligi seçimi yapildi.

Maltepe Kent Konseyi 7.dönem Engelli Meclisi Baskanligina Orhan Hamdi Türkel seçildi.

Haber/Elmas Aydogan

Maltepe Belediyesi Maltepe Kent Konseyi Dernekler Yerleskesin de  gerçeklesen Kent Konseyi Engelli Meclisi 7. genel kuruluna Maltepe Kent Konseyi Baskani Eray Aydin, yürütme kurulu üyeleri Melek Köselerden, Cansu Eren, Duygu BozogluElmas ÇarparEren Daglayan, Göktug SagunGözde Sazak Akin, Ismail Polat, Münire Altok, Hafize ErolSevda Arslan,  kadin meclisi baskani Gülay Özel yani sira kamu kurum ve kuruluslari, dernekler, siyasi partiler, sendikalardan temsilciler katildi.

Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Tülay Düztas’in açilis konusmasinin ardindan, Divan Baskanligi teskil edildi. Toplanti saygi durusu ve Istiklal Marsi okunmasi ile devam etti.

Kent Konseyi Baskani Eray Aydin “Geçtigimiz 3 Aralik Dünya Engelliler günüydü. Bizler Maltepe Kent Konseyi olarak Engellilere daha fazla önem vermeliyiz. Kent konseyi olarak engelli farkindaligi için yeni projeler üretip yeni seçilecek yönetimle daha fazla çalisacagiz.

Gündemin maddelerine geçildi. Önceki dönem Engelli Meclisi yönetiminin  faaliyet raporunu sundu ve ibra edildi.

Engelli meclisi baskanligina tek aday olarak talip olan Orhan Hamdi Türkel kürsüye gelerek kendisini tanitti. Ardindan seçimlere geçildi. Yapilan seçimde Orhan Hamdi Türkel baskanliga seçildi. Türkel konusmasinda Kent Konseyinde bulunan herkese tesekkür etti.

Maltepe Kent Konseyi 7.dönem Engelli Meclisi Baskanligina seçilen yeni yönetim listesi

 



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli