Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Meclis, Göksu`ya protokol yetkisi verdi

Meclis, Göksu`ya protokol yetkisi verdi

Esenler Belediye Meclisi`nin 5. Seçim Yili 3`ncü Dönem 2016 Ocak Ayi Meclis Toplantisi`nin ikinci birlesimi 7 Ocak Persembe günü 15.00`da gerçeklestirildi. Askeri alanla ilgili Baskan Göksu`ya yetki verilmesi hakkindaki teklif CHP`li Meclis Üyeleri`nin de

 Meclis, Göksu’ya protokol yetkisi verdi

 
Esenler Belediye Meclisi’nin 5. Seçim Yili 3’ncü Dönem 2016 Ocak Ayi Meclis Toplantisi’nin ikinci birlesimi 7 Ocak Persembe günü 15.00’da gerçeklestirildi. Askeri alanla ilgili Baskan Göksu’ya yetki verilmesi hakkindaki teklif CHP’li Meclis Üyeleri’nin de destegiyle oy birligiyle kabul edildi.
 
Meclis Baskani Murat Gülkiran’in yönettigi Belediye Meclis Toplantisi imza karsiligi yapilan yoklamanin ardindan basladi. Bir önceki Meclis’e ait tutanak özetinin okunup oy birligiyle kabul edilmesinin ardindan gündem maddelerinin görüsülmesine geçilerek 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 No’lu teklifler oy birligiyle kabul edildi.
 
Göksu’ya protokol yetkisi verildi   
 
Askeri alanla ilgili; Ilgili Bakanliklar, IBB ve istirakleri (TOKI, KIPTAS ve istirakleri) ve Iller Bankasiyla ayri ayri veya birlikte protokol yapma yetkisini içeren 6 No’lu Hukuk-Imar Komisyonu Müsterek raporu CHP’li Meclis Üyelerinin de destegiyle kabul edildi. Böylece askeri alanda yapilacak kentsel dönüsümle ilgili bir mesafe daha kat edilmis oldu.   



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli