Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Mecliste Usta Ile Çetinkaya Düellosu

Mecliste Usta Ile Çetinkaya Düellosu

Esenler Belediye Meclisinin 5. Seçim Yili 3. Dönem 2016 Kasim Ayi Meclis Toplantisinin, ilk birlesiminde CHP`li meclis üyesi Mustafa Usta ve Belediye baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya arasindaki sözlü düello gündeme damgasini vurdu.

 Mecliste Usta Ile Çetinkaya Düellosu

Esenler Belediye Meclisinin 5. Seçim Yili 3. Dönem 2016 Kasim Ayi Meclis Toplantisinin, ilk birlesiminde CHP’li meclis üyesi Mustafa Usta ve Belediye baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya arasindaki sözlü düello gündeme damgasini vurdu.

Kültür Isleri Müdürlügünün Çalisma Usul ve Esaslari Yönetmeligi teklifi. Hukuk ve Temel Haklar-Kültür, Sanat, Egitim, Gençlik, Kadin ve Aile Komisyonu Müsterek Raporunun görüsmesin söz alan CHP meclis üyesi Mustafa Usta, “ Daha önce böyle bir yönetmenligimiz vardi, simdi yapilan yeni yönetmenlikte hangi maddeler degisti ve ne gibi yenilikler getirdiniz, bu konuda komisyon baskaninin açiklama yapmasini istiyoruz” dedi. Komisyon baskaninin yerineBelediye baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya’nin söz alarak cevap vermesine itiraz eden Usta’nin itirazi mecliste gergin dakikalarin yasanmasina neden oldu.

Usta,“Daha önce böyle bir yönetmenligimiz vardi, simdi yapilan yeni yönetmenlikte hangi maddeler degisti, amaciniz nedir, Eksik olan taraflari nelerdir? Komisyon baskani Celil Ayanarkadasimiz bizlere izah ederse iyi olur” dedi.

Ömer Çetinkaya, söz alarak Celil Ayan’in yerine açiklamada bulunmasi üzerine meclis siralarinda gülüsmeler oldu ve Usta, itiraz ederek “biz Kültür komisyon baskaninda cevap bekliyoruz, sizden bilgi istememistik. Bakiyorum burada hukuk komisyonu var,  Kültür sanat komisyonu da var, her komisyon kendi çalismalarini daha iyi bilir ve bize de yederli bilgi verir diye düsünüyoruz. Ömer Bey genel geçer cevaplar veriyor bizim itirazimiz buna. Ömer Bey niyet okuyor, Masallah iyi bir niyet okuyucusu oldugunu anladik” dedi.

 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli