Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MED Eğitim Kurumlarından Anlamlı Buluşma

MED Eğitim Kurumlarından Anlamlı Buluşma

Esenler Med Eğitim Kurumları, İstanbul’da bulunan Tokatlı hemşerilerini Esenler Med şubesinde buluştular.

İstanbul’da bulunan Tokatlı STK Başkanları Esenler Med şubesi Kurucu Müdürü Mücahit Erarslan’a destekleri için bir araya geldiler.

Esenler Tokat Dernek Başkanı Duran Sözkesen’in organize ettiği ve MED Eğitim kurumunda düzenlenen buluşmaya; İstanbul Tokatlılar Dernek Başkanı Rasim Yağar, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Adil Şenden, Tokat Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, Psikopatolog Alpay Bora ve STK üyeleri katılım sağladı. Tokat yöresinin sevilen sanatçısı Ayşegül Pınar toplantıya sevilen türkülerle renk kattı.

Açılış konuşmasını yapan Duran Sözkesen “ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözüyle Mücahit Erarslan’a yanındayım mesajı verdi. Tokat Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ise STK’nın önemini vurgulayarak birlik ve beraberliklerinin devamını diledi. Diğer katılımcılar da Mücahit Erarslan’a teşekkürlerini iletip yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar dileyerek tam destek sözü verdi.

Kurucu Müdür Mücahit Erarslan ise tüm tebrikleri kabul ederek Esenler’de eğitime yön vereceklerinin, Türkiye şampiyonları çıkaracaklarının ve son olarak tüm hemşerilerine kurumunda %30 eğitim indirimisağlayacağının sözünü verdi. Program tüm üyelerin tanışması, ikramlar ve hediye takdimiyle son buldu.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı