Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MEGER KENDILERI DE YAPMIS!

MEGER KENDILERI DE YAPMIS!

Istanbul Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesine yönelik iftira ve karalama çabalarindan biri daha bos çikti. IBB'ye ve Itfaiye Dairesine sosyal medyada saldiranlar, geçtigimiz günlerde Besiktas'ta itfaiyecilerin katildigi bir yemegi gündeme g

Halen Esenler Belediyesi'nde üst düzey yöneticilik yapan bir kisi, sosyal medya hesabinda IBB ve itfaiye yöneticilerinin katildigi, Besiktas Itfaiyesi'nde düzenlenen bir kahvaltiyla ilgili fotograf paylasmis "yemeye basladilar", "itfaiye erlerine garsonluk yaptirmislar” seklinde ifadeler kullanmisti.

Ancak benzer organizasyonlarin, Istanbul Büyüksehir Belediyesi AKP'deyken de yapildigi, itfaiye yöneticilerinin tam kadro bu kahvaltilara katildigi ve servisi yine itfaiye görevlilerinin yaptigi ortaya çikti.

Geçmiste basta Eski IBB Sekreteri Hayri Ballaç ve dönemin Itfaiye Daire Baskani Ali Karahan’in bulundugu bazi üst düzey yetkililerin benzer etkinliklere defalarca katildigini hatirlatan belediye kaynaklari; "Ancak yenilgiyi hala hazmedemeyen bazi AKP'li yetkililer ve troller, bunu gözönünde bulundurmayarak simdiki itfaiye yönetimine acimasizca saldirmakta, karalama ve iftira dolu paylasimlar yapmaktadir. Ancak bu tür paylasimlara halkimiz prim vermemekte, bu iftiracilar kendilerini küçük düsürmektedir" dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı