Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Mehmet Sanin Baskanligi Birakti

Mehmet Sanin Baskanligi Birakti

Esenler Ortopedik Engelliler Dernek Baskani Mehmet Sanin; Ortopedik Engelliler Dernegi Baskanligi`ndan ayrildigini basin açiklamasiyla duyurdu.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Mehmet Sanin Baskanligi Birakti
Esenler Ortopedik Engelliler Dernek Baskani Mehmet Sanin; Ortopedik Engelliler Dernegi Baskanligi`ndan ayrildigini basin açiklamasiyla duyurdu.
 
Basin Açiklamasi

Sanin, “Dernegimizin sayin kurucu üyeleri, yönetim kurulu arkadaslarim, sevgili üyelerimiz ve degerli Esenler kamuoyu; kurucusu oldugum Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi`nin yönetim kurulu üyeliginden ayrica sevgili üyelerimizin teveccühüyle gururla ve serefle yapmis oldugum dernek baskanligi görevimde Esenler disina tasinmis olmamdan dolayi dernege yeterince zaman ayirmayacagim kanisina vardim. Bu nedenle kurumlarda devamliligin esas oldugu ilkesine inanan biri olarak dernek çalismalarini sekteye ugramamasi için görevlerimden istifa etmis bulunmaktayim.

Evet ben, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi`nin kurucu üyelerinden birisiyim kurulus asamasinda bugüne kadar dernegin kurucular kurulunda ve kurulduktan sonraki  her dönemde yönetimin içinde bulundum.
Baskanlik yaptigim süre zarfinda bize destek veren kurulusumuza öncülük eden Esenler Kaymakami Sayin Nazim MADENOGLU basta olmak üzere tüm kurucu arkadaslarima birlik de çalistigim yönetim kurulu arkadaslarima üyelerimize sükranlarimi sunarak tesekkür etmek istiyorum.

Degerli dostlar neticeden 3 yili askin dernek yöneticiligimde alinan her kararda fikirlerim ve imzam var.Hep tahammüllere uygun ilkeli ve de kurumlar arasi iyi iliskileri benimsedim.

Bu anlayisla Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Esenlerdeki saygin STK`larin içerisinde hak ettigi yeri almistir.
Tabiî ki bütün bunlar ekip isidir, her zaman arkadaslarimla gurur duymusumdur ve bugünde bu ekibin içinde biri olan Ayse ÖZHAN  hanimefendiyi yönetim kurulu arkadaslarim dernek baskani olarak seçmistir. Ben kendisine üstün basarilar dilerken yeni görevi dernegimize hayirli ve ugurlu olsun. Kisacasi yukarida belirttigim gibi kendi gördügüm lüzum üzerine istifa ettim.

Kisiler ve görevler geçicidir bugün var olan görevler bizler tarafindan devam ettirilirken yarin baska arkadaslarimiz tarafindan devam ettirilecektir. Bu anlamda göreve devam eden arkadaslarima basarilar dilerim.

Bende bugün bu görevi anlim açik ve gönül rahatligiyla sorunsuz bir biçimde birakmis olmanin gururunu yasiyorum. Naçizane gerek çalisma arkadaslarima, gerek üyelerimize ufak da olsa bir hakkimiz varsa herkese helali hos olsun ayni düsünceleri arkadaslarimdan da bekliyorum. Bu duygu ve düsüncelerle herkesi saygiyla selamliyorum Allaha emanet olmaniz dilegiyle...

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli