Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Mehter Marsli ?19 Mayis.? Kutlamaya devam

Mehter Marsli ?19 Mayis.? Kutlamaya devam

19 Mayis Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Esenlerde kutlamalarda gençlik ve spor yönünü öne çikaracak etkinlikler düzenlenmesi yerine Mehteran takimi gösterisi, Uzakdogu sporlari, Ortaokulu ögrencileri Halk oyunlari ve Ilkokul ögrencileri Show göst

Esenlerde Gençlik yerine,  Mehter Marsli “19 Mayis.” Kutlamaya devam

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Esenlerde kutlamalarda gençlik ve spor yönünü öne çikaracak etkinlikler düzenlenmesi yerine Mehteran takimi gösterisi, Uzakdogu sporlari,  Ortaokulu ögrencileri Halk oyunlari ve Ilkokul ögrencileri Show gösterisine damga vurdu.

Esenler Cumhuriyet meydaninda yapilan kutlamaya Esenler Kaymakami Hulusi Sahin, Garnizon komutani Istikam Albay Önder Durgun, bazi Siyasi parti temsilcileri, ögrenciler, okul müdürleri ögrenciler ve vatandaslar katildilar.

Bakanlik “19 Mayis kutlamalarinin gençlik ve spor yönünü öne çikaracak etkinlikler düzenleyecek, 19 Mayis’in önemi halka anlatilacak. Gençlerin sevdigi basarili sporcular ve milli takimlar gençlerle bulusturulacak. Halk konserleri düzenlenecek. Halk Oyunlari Halka gösterim sunacaktir.”

Oysaki Esenler Kaymakamligi Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Atay ERTEM tarafindan düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarinda Uzakdogu sporlari, minik çocuk gösterileri ve Mehteran takimi gösterisine damgasini vururken 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami anlamini içeren kutlamalar ve etkinlikler yapilmadi. Halk tarafindan kutlamalar ragbet görmüyor ve kutlamlar hakkinda bazi yurttaslarin sunlari ifade ediyorlar “minik yasta okul ögrencilerin ve Mehran takimin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ne ilgi alakasi var” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli