Tarih: 01.01.2018 00:00

Meral Aksener, Fena Çakti.

Facebook Twitter Linked-in

Meral Aksener, Fena Çakti.

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Istanbul Yesilyurt`ta düzenlenen kahvaltida gazete ve TV genel yayin yönetmenleriyle bir araya gelen IYI Parti Genel baskani Meral Aksener, sorulari cevaplandirdi. Aksener, Gündeme dair degerlendirmelerde bulundu.
 
Toplantida Meral Aksener’e FETÖ sorusu soruldu. Aksener, "Siz malum yapi dediniz ben daha açik söyleyeyim, beni ve arkadaslarimi basindan itibaren FETÖ`cülükle suçladi. Kim suçladi? Troller suçladi. Siz Tayyip beyin agzindan duydunuz mu Meral Aksener FETÖ`cü diye? Yetkili bakanlarindan duydunuz mu? Hayir duymadiniz. Bunun anlami su. Eger bu ülkeyi yönetiyorsaniz ve biri için FETÖ`cü derseniz geregini yapmak zorunda kalirsiniz" dedi.

"Benim dokunulmazligim yok" diyen Aksener, "Elinde bilgisi, belgesi, bu konuda delili olan varsa gidip savcilarla görüsmüyorsa onlar hem iftiracidir, korkaktir, serefsizdir" seklinde konustu

Meral Aksener , "Kiminin damadi kaçak, kiminin kizi kaçak, kiminin gelini kaçak, kiminin oglu kaçak. Eski Içisleri bakani olarak sunu belirtmek isterim; Devletin bir isleyisi vardir. O ciddiyet sudur isnat edilen suçu arastirir. Isnat eden, iftara eden her kimse gider konusur, elindeki bilgileri, belgeleri verir ve geregi yapilir" seklinde konustu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —