Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mevcut Başkan Şükrü Şahin Tekrar Aday

Mevcut Başkan Şükrü Şahin Tekrar Aday

S.S.Esenler Atışalan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifine Mevcut başkan Şükrü Şahin tekrar aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber/Mustafa SİVİŞ

S.S.Esenler Atışalan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifine Mevcut başkan Şükrü Şahin tekrar aday olacağını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Şükrü Şahin Başkan adaylığını açıklarken ilginç bir takım verileri de Esenler kamuoyuna açıkladı.  S.S.Esenler Atışalan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif odasının “BATIK” kooperatifi devraldım” bu duruma böyle getirdim gibi ifade ederek, odanın “3 milyon Türk lirasının olduğunu” ima etti. Diğer yandan kamuoyuna çarpıcı ve etkileyici açıklama yapacağına vurgu yaparak şöyle söylemde bulundu;  “ilerleyen zamanlarda esnaftan hiç bir şeyi gizletmeden baştan sona bütün olan biten her türlü açıklamayı yapacağımı ifade ediyorum” dedi.

Şükrü Şahin’in Basın Açıklaması

S.S.Esenler Atışalan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından kullandırılan kredilerin zamanında ödenmemesinden dolayı % 280 takibe uğrayarak kapanmasından sonra uzun süre kapalı kalan kooperatif 2013 yılında dönem başkanımız merhum Önaldı Özsoy’un tavsiyeleri sonucu genel kurulda ortakların oyları ile “BATIK” kooperatifi devraldım.

Daktilosu dahi haciz olan kooperatifin 2016 yılı başlarında banka kontrolünde esnafa kredi verilmesine vesile olduğum kooperatifin şu an kasasında tamı tamına 3 milyon Türk lirasının üzerinde kendine ait parası vardır.

Bu noktada ilerleyen zamanlarda esnaftan hiç bir şeyi gizletmeden baştan sona bütün olan biten her türlü açıklamayı yapacağımı ifade ediyor.

22 Ocak 2023 pazar gün S.S.Esenler Atışalanı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yapılacak olağan genel kurulunda tekrar aday olduğumu belirtiyor saygılar sunuyorum.



Anahtar Kelimeler: Mevcut Başkan Şükrü Şahin Tekrar
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı