Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Mevlüt Aslanoglu hayatini kaybetti!

Mevlüt Aslanoglu hayatini kaybetti!

CHP Istanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoglu geçirdigi kalp krizi sebebiyle vefat etti.

CHP Istanbul milletvekili Mevlüt Aslanoglu hayatini kaybetti!

CHP Istanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoglu geçirdigi kalp krizi sebebiyle vefat etti.


CHP Istanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoglu, gece saatlerinde evinde geçirdigi kalp krizi sonucu ambulansla Avcilar`da bulunan özel bir hastaneye getirildi. Yapilan tüm müdahalelere ragmen Aslanoglu kurtarilamadi.

Aslanoglu`nun vefat haberini, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Milletvekili Veli Agbaba Twitter hesabi üzerinden duyurdu.
 

ÖLÜM SANA YAKISMADI

Agbaba, "En büyük Malatya`li sana ölüm yakismadi! Allah rahmet etsin herkesin abisi Mevlüt Abi`m. Malatya`lilarin abisi Mevlüt Aslanoglu bu gece kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Cenazesi Cumartesi kaldiriliyor Allah rahmet etsin" dedi.

Avcilar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak, hastanede yaptigi basin açiklamasinda, Aslanoglu`nun kalp krizi geçirdigi esnada ailesinin de evde bulundugunu belirterek, "Milletvekilimizin ailesi gece evinde rahatsizlandigini fark ederek saglik ekiplerine haber veriyorlar. Gelen saglik ekipleri hayatini kaybettigini yani hayati fonksiyonlarinin sürmedigini fark ederek isleme basliyorlar. Yolda gelinceye kadar da müdahale ediyorlar. Hastaneye geldiginde yeniden canlandirma yapiliyor; ancak buna cevap vermedigi görülüyor. Uzun süre yeniden yapilan canlandirma islemine cevap vermedikten sonra, hayatini kaybettigi için morga aliniyor" dedi.

"SOMA`YA ÇOK ÜZÜLÜYORDU"

Baskan Toprak, Ferit Mevlüt Aslanoglu`nun çok çalisan bir milletvekili olduguna deginerek, "Her türlü sosyal faaliyete destek verirdi. Bugün de dolu bir gün geçirdi. Soma`da yasanan maden faciasina çok üzüldü. Sürekli oradan haber aliyordu. Üzüntüsü de, ailesi ve çevresi tarafindan çok bariz görülecek sekildeydi. Hem üzüntü yasayip, hem de çalismasi ve kosusturmacisi olmus" diye konustu.

"ÇOK ÇALISKANDI"

Avcilar Belediye Baskani Toprak, Aslanoglu`nun sürekli yanlarinda oldugunu vurgulayarak, "Türkiye`nin basi sag olsun. Çok çaliskan bir milletvekilimizi kaybettik. Bir agabeyimizi kaybettik. Gerek vatandasimizin, gerekse de bizlerin isine kosturan, son derece verimli çalismalar yapan bir büyügümüzü, bir vekilimizi kaybettik. Çok üzgünüz. Hepimizin basi sag olsun" seklinde konustu.

ÇELEBI VE SEVIGEN TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU

CHP`li Ferit Mevlüt Aslanoglu`nun ailesi Avcilar`da taziyeleri kabul etti. CHP Istanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile CHP Eski Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Sevigen Aslanoglu`nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP`LI VEKILLER ÜZÜNTÜLERINI TWITTER`DEN PAYLASTI

CHP Istanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Aykut Erdogdu üzüntüsünü Twitter üzerinden paylasti.

CENAZE CUMARTESI GÜNÜ DEFNEDILECEK

Çelebi yayinladigi mesajda, "Canim kardesim, dostum, arkadasim, CHP`nin emektari, Istanbul Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoglu`nu kaybettik. Acimiz büyük. Istanbul`da sokaklari adim adim arsinladigimiz Ferit Mevlüt Aslanoglu`nun ailesine, hemserilerine ve sevenlerine bas sagligi ve sabir dilerim. Mevlüt Aslanoglu`nu kaybettik. Yol Arkadasim`i Cumartesi günü Ataköy 5 Kisim Camii`nden Ögle namazinda ugurlayacagiz. Basimiz sagolsun" dedi.

Erdogdu ise twitinde, "Istanbul Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoglu`nu kaybettik... Basimiz sagolsun..." dedi.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli