Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP Esenler Ilçe Baskani Suat Yilmaz istifa etti

MHP Esenler Ilçe Baskani Suat Yilmaz istifa etti

MHP Esenler Ilçe Baskani Suat Yilmaz, Sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada ilçe baskanligindan istifa ettigini açikladi.

Haber Hasan Gürsoy

Bugün sosyal medya hesabindan istifa ettigini ifade eden Suat Yilmaz Yaptigi açiklamada, ”Allah’in selami üzerinize olsun. Çok kiymetli Dava arkadaslarim, ailem, büyüklerim, küçüklerim, Esenlerimizde bize destek veren kiymetli yol arkadaslarimiz, Esenlerimizin bir birinden degerli insanlari, yillarca serefle lekelemeden, kirletmeden bu güne kadar devam ettigim MHP Esenler Ilçe Baskanligi görevimden bu gün itibariyle istifa ediyorum.

Her alanda Milliyetçi/Ülkücü Hareket adina mücadelem son nefese kadar sürecektir. Liderimizin, Teskilatimizin emrinde olmaya, Turan cografyasinda ki soydaslarimizin serefli var olus saflarinda kiyamda durmaya, mazlumlarin yaninda, zalimlerin karsisinda olmaya devam edecegim. Basta Liderimiz Türkmen Beyi Sn. Dr Devlet Bahçeli olmak üzere dava arkadaslarima, büyüklerimize, aileme, sevenlerimize, Esenlerimizin bir birinden degerli insanlarina, Türkiye’nin her yerinden, yurt disindan desteklerini esirgemeyen yigit agabeylerime, ablalarima, kardeslerime velhasil herkese cani gönülden tesekkür ediyorum. Rabbim her birinizden ayri ayri razi olsun” dedi.                                                            Ilçe Baskani Suat Yilmaz’nin yerine MHP Il Baskanliginin atama yapmasi bekleniliyor.  

Esenler’de 11 yildir Ilçe Baskanligi yapan ve 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerde Ahmet Fidan’in Belediye Baskan Adayi olmasiyla birlikte vekâleten Esenler Ilçe Baskanligi görevine getirilen Suat Yilmaz ‘in daha önce Suriye Türkmen Bölgesi’ne insani yardimin yerine ulastirilmasi için bölge gittigi ve son olarak Türkiye'nin kontrolü altinda olan El-Bab sehrinden silahli fotograflar paylasarak ve attigi için hakkinda çikan haberlerden dolayi istifa ettigi iddia ediliyor.

 



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı