Tarih: 01.01.2018 00:00

?MILLI IKTIDAR SÖLENI?

Facebook Twitter Linked-in

 SADET PARTISI’NDEN BASAKSEHIR’DE COSKULU “MILLI IKTIDAR SÖLENI”

Saadet Partisi (SP) Basaksehir Ilçe Baskanliginin tertip ettigi Milli Iktidar Söleni Basaksehir`deki Salon Olimpia`da büyük bir cosku ve heyecanla gerçeklestirildi.

Salonun izleyicilere ayrilan bölümü tamamen doldu. Salondaki bütün katilimcilara bayrak dagitildi. Katilimcilar ellerindeki bayraklari havada sallayarak Saadet Partisi`nin seçim müzigi olarak kullandigi sarkilara eslik ettiler.

Program Saadet Partisi Basaksehir Ilçe Baskani Yusuf GÜSEN ve BBP Basaksehir Ilçe Baskani Ugur BAY`in selamlama konusmalariyla basladi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan ilçe baskanlari seçim için hedeflerinin büyük oldugunu belirterek Milli Ittifak’in iktidar olacagini ifade ettiler.

Sinevizyon gösteriminin ardindan SP Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarindan Orhan BABACAN, Güven KÜÇÜKHÜSEYIN, Mustafa DUMAN ve Tuncer KOGA birer konusma yaptilar.

Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Mesut DOGAN, salona girdiginde kendisine gösterilen sevgi seli nedeniyle yürümekte zorlandi. Senlik havasinda gerçeklesen programda Mesut DOGAN`in kürsüye çikmasinin ardindan salondaki gençler uzun süre slogan attilar.

Adaletin kestigi parmak aciyor

Bir ülke için en degerli seyin birlik ve beraberlik oldugunu bunu saglayacak en önemli noktanin da hukuk oldugunu ifade eden DOGAN,"Artik adaletin kestigi parmak aciyor. Hukuk Türkiye`de kadavra haline getirildi. Ülkenin bu hale gelmesinde mecliste bulunan bütün partilerin suçlari vardir. Türkiye`de maalesef son 10 yilda bazi kurumlar itibarsizlastirildi. Bazi kurumlarin da içi bosaltildi." dedi.

Gerçek Sorunlar Konusulamiyor

Mesut DOGAN, "Türkiye`de en büyük sorun maalesef sorunlarin konusulamamasidir. Sorunlar konusulacak oldugu takdirde bile hemen sorun yanlis yerden tartistirilarak sikintilar daha da büyültülebiliyor." dedi.

DOGAN konusmasinin devaminda,” Dün iktidarin Ergenekon hakkinda takindigi tavirla, su anda Ergenekon’dan magdur olan insanlar hakkinda söyledigi sözler

bellidir. Peki aynisini yarin, iktidarin paralel olayiyla ilgili söylemeyecegini nerden bilecegiz” çikisinda bulundu.

Dogruya Dogru, Yanlisa Yanlis

"Iktidar hiç mi güzel bir sey yapmadi? -Türkiye`de gerçekten çok güzel okullar var ama merkezinde egitim yok. Egitimin ruhu yoksa yaptigin binanin bir anlami yok. -Güzel hastaneler var ama merkezinde saglik yok. -Evet, bu ülkede son on yilda çok büyük AVM’ler yapildi ama hiç birinin içerisinde esnaf yok. -Güzel adalet saraylari var ama içinde adalet yok. Insanlarin süphesi var. Süphenin oldugu yerde adalet olmaz. Adaletin olmadigi yerde mutlaka ama mutlaka zulüm olur. -Devletin öncelikli görevi hirsizi yakalamak degildir. Devletin öncelikli görevi hirsizligi engellemektir, yolsuzlugu engellemektir. Yani bu konularda sonuca yatirim yapmak en son mecburiyet noktasinda olacak bir durustur." dedi.

Kürtlere yapilan zulmü de sert bir dille elestiren DOGAN,"Doguda Kürt kardeslerimize elbette ki yanlisliklar yapilmistir. Elbette ki zulmedilmistir. Ama basta inançlarindan dolayi, kimliklerinden dolayi. (…) Biz bu ülkede ayrimciliga karsiyiz, bölücülüge karsiyiz, isbirlikçilige karsiyiz." ifadesi kullandi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —