Muhalefet Cesur Dürüst ve İlkeli Olmalı

Muhalefet Cesur Dürüst ve İlkeli Olmalı

Tekstilkent kooperatif yönetimi tarafından ÇARŞI BLOK kira gelirleri ortaklar tarafından her ne kadar duyulmasını istemese de arkadan kopan fırtınayı birde bizden dinleyin.

Esenler ilçesi oruç reis mahallesi 1082 ada 14 parselde bulunan Tekstilkent Çarşı BLOKTA kooperatifimiz adına tescilli bulunan gayrimenkullerin kira gelirleri nerede?

1.) Tekstilkent Çarşı blokta kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli kaç ADET bağımsız bölüm bulunmaktadır. 

2.) Tekstilkent Çarşı blokta koza kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli her bağımsız bölüm kaçar m2’den oluşmaktadır.

3.) Tekstilkent Çarşı blokta kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli bulunan bağımsız bölümlerde KİRACI sayısı kaçtır.

4.) Tekstilkent Çarşı blokta kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli bulunan bağımsız bölümler de BOŞ dükkan sayısı kaç adettir.

5.) Tekstilkent Çarşı blok kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli bulunan bağımsız bölümler m2 kira bedeli olarak ne kadara kiralanmaktadır.

6.) Tekstilkent Çarşı blok kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli bulunan bağımsız bölümlerin 2024 yılı güncel m2 kira RAHİÇ EMSAL kira bedeli ne kadar olmuştur. Mevcut kiracılarla kira bedeli günümüz koşullarına uygun güncelleme yapılmışımıdır. 

7.) Tekstilkent Çarşı blokta kooperatif tüzel kişiliği adına tapu tescilli bulunan bağımsız bölümlerin dışında kalan ortak alanlar Balkon Teraslar,Çatı  / Giriş Katlar ve Diğer Bağımsız Bölümler Vs.  tasdikli imarı projelerine aykırı olarak oluşturulmuş bulunan bölümlerden kooperatif kasasına KDV hariç yıllık ne kadar bir ödeme yapılmaktadır.

Tekstilkent çarşı blok belediye tasdikli imarı projesinde otopark ve sığınak olarak görülmesine rağmen yönetim kurulu tarafından otoparka girişin hem sağ tarafında hem de sol tarafında imara aykırı olarak kaçak bağımsız bölümler haline getirilmek suretiyle çeşitli firmalara kiraya verildiğini buradan Tekstilkent ortakları ve kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.

Eyyy Hamit Öztaşkın , Miktad Erol ve Yasin Sezgin kooperatifimizin denetim kurulu üyelerine buradan sizlere bir defa daha üst perdeden seslenmek istiyorum.

Bu gayri resmi gerçeğe aykırı kiralamalardan TEKSTİLKENT FONU’ na aktarılan gizli ödemeleri er yada geç ortaya çıkartacağız.

Ülkesini, Devletini, Bayrağını Seven Kahraman ve Cesur Cumhuriyet Savcıları derhal sorumlular hakkında Resen soruşturma başlatarak maddi gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak birinci asli görevleriniz arasında bulunmaktadır.17/05/2024

Haber / Analiz  : Şenol Özyurt