Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Muhtarin Covid -19 Testini Muhtarlikta Yaptirma Basarisi Mahalle Sakinlerinin Takdirini Aldi.

Muhtarin Covid -19 Testini Muhtarlikta Yaptirma Basarisi Mahalle Sakinlerinin Takdirini Aldi.

Gaziosmanpasa Barboros Hayrettin Pasa Mahalle Muhtari Sayin Enver CATALKAS'tan Muhtarlara ve Mahalle sakinlerine örnek davranis takdirle karsilandi.

 

Haber:Senol Özyurt

31 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerinin özgür iradesi ve teveccühü ile seçilmesi ardindan muhtarlik mazbatasini alarak göreve baslayan Çatalkas bir yili geride biraktigi görev sürecinde mahallenin kanayan yarasi haline gelen uyusturucuyla mücadelede diger sorunlari hizli bir sekilde çözüme kavusturmakla taniniyor. Bunun yani sira ülkelimizde yasanan Pandemi süreci ve Ramazan ayi boyunca fakir ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olmayi ihmal etmedi. gerek maddi gerekse sosyal yardimlarin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulastirilmasi gerekse manevi destekleri Ramazan ayi boyunca ve sonrasinda da basariyle devam ettirmektedir.

Geçtigimiz 10 Haziran günü Sayin Çatalkas'in Sosyal Medya hesaplarindan mahalle sakinlerine, Gaziosmanpasa Ilçe Saglik Müdürlügü ile ortaklasa yürütülen Coronavirus Covid -19 ile mücadele kapsaminda 13 Haziran Cumartesi Saat 13:00 ile 17:00 arasinda gönüllü mahalle sakinlerine Muhtarlik binasinda ücretsiz Covid- 19 Testi yapilacagini duyurarak ilan etti.

 

Basarili Mahalle Muhtari Sn. Çatalkas, Gaziosmanpasa Ilçe Saglik Müdürü Sayin Dr. Ferah CANKIRAN yani sira  Ilçe Saglik Müdürlügü personeli ile yürüttügü projeyle ücretsiz Covid- 19 testini mahalle sakinlerinin ayagina getirerek 1000 yakin test yapilmasini sagladi, Bu durum halki memnun etmesi yani sira büyük takdir topladi. Türkiye'ye örnek bir davranis sergileyen halk adami Baraboros Hayrettin Pasa Muhtari Sayin Enver Çatalkas'in bu büyük basariya imza atmasini Gazete Esenler olaraktan takdir ediyoruz.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli