Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Muhtarlar CHP`yi Ziyaret Etti!

Muhtarlar CHP`yi Ziyaret Etti!

Esenler`deki mahalle muhtarlarini temsilen Fevzi Çakmak Mahalle Muhtari Turgay Özer, Kemer Mahalle Muhtari Rüstem Beyaz ve Oruç Reis Mahalle Muhtari Riza Tas, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Baskani Halil Özden`i makaminda ziyaret edip hayirli olsun

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

 

Muhtarlar CHP’yi Ziyaret Etti!


Esenler’deki mahalle muhtarlarini temsilen Fevzi Çakmak Mahalle Muhtari Turgay Özer, Kemer Mahalle Muhtari Rüstem Beyaz ve Oruç Reis Mahalle Muhtari Riza Tas, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Baskani Halil Özden’i makaminda ziyaret edip hayirli olsun dileklerine bulundular.

Bu nazik düsüncelerinden dolayi mahalle muhtarlarina tesekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Baskani Halil Özden, “Bizden bir isteginiz olursa hiç çekinmeden söyleyebileceginiz gibi belediyemiz ile ilgili de bir sikintiniz olursa biz elimizden geleni yapariz.

Ayrica belediyeden kendim için degil ama sizler için ne gerekiyorsa isterim. Hatta gerekirse sizin için belediyenin kapisinda bile yatarim. Çünkü sizler benim gözümde Kaymakam ve Belediye Baskani’ndan daha üstünsünüz, sizler halkin oylari ile seçilmis kisiler siniz.” dedi.

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false