Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mümin Turan ve ailesinin acı günü!

Mümin Turan ve ailesinin acı günü!

Esenler Atışalanı Köyü sakinlerinden ve tanınmış esnaflarından Mümin Turan ve Necmi Turan’ın babaları Mustafa Turan (89) Hakka yürüdü…

Merhum Mustafa Turan’ın (02-03-2024) Atışalanı köyiçi Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Atışalanı Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi. 

Merhum Mustafa Turan’ın cenazesine, Esenler AK Parti Belediye Başkanı  Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, Belediye meclis üyesi adayları, Belediye Başkan yardımcıları, Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Mahalle muhtarları, muhtar adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Merhum Mustafa Turan’ın cenazesine katılım sağlayan, siyasi parti temsilcileri, sevenleri, oğulları Mümin Turan, Necmi Turan ve ailesine taziyede bulundular.

GAZATE ESENLER olarak Merhum Mustafa Turan’a Cenab-ı Hakk’tan rahmet, başta Mümin Turan, Necmi Turan olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: Mümin Turan ailesinin !
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı