Tarih: 07.03.2022 22:27

Murat Bostan’in aci günü: Babasi Temel Bostan’i topraga verdi

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Belediyesi Imar ve Sehircilik Müdürü Murat Bostan’in babasi Temel Bostan uzun süredir tedavi gördügü Trabzon Medical Park Hastanesi’nde solunum yetmezliginden vefat etti.

Temel Bostan’in ani ölümü esi Kezban, çocuklari Murat, Selma, Semra, Suat ve Muharrem Bostan, damadi Abdi Bostan ve ailesini ile sevenlerini yasa bogdu.

Bes çocuk babasi Temel Bostan’in cenazesi, Trabzon Bahçecikteki evinin önüne getirildi. Burada helallik alinmasinin ardindan cenaze, Sindiran köyü Sanaya Mahallesi Camisi’nin önüne götürüldü.

Temel Bostan, Bahçecikte Mehmet Akif Ersoy Camisi’nde ögle namazina müteakip, kildirilan cenaze namazinin ardindan Sindiran köyü Sanaya Mahalle Mezarligi’ndaki aile Kabristan’inda topraga verildi.

Cenaze törenine Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Adil Senden, Imar ve Sehircilik Müdürlügü Mühendisleri Veysel Öner, Hasan Atmaca , Muhammed Emin Toprak, Ahmet Çagrici Cabbar Caymaz ve AK Parti Maçka  Belediye Meclis Hüseyin Okumus,Esenler Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Sait Yilmaz katildilar.

Gazete Esenler olarak merhum Temel Bostan’a Allah’tan rahmet, esi Kezban, çocuklari Murat, Selma, Semra, Suat ve Muharrem Bostan’a ailesine ve sevenlerine bas sagligi diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —