Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Murat Kurum Esenlerde 400 Vatandaşa seslendi

Murat Kurum Esenlerde 400 Vatandaşa seslendi

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler Dörtyol Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, Dörtyol Meydanı'nda 400 vatandaşa seslenerek Esenler'in geleceğini ve projelerini anlattı.

 

Ak Parti Esenler İlçe Başkanlığı, Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Esenler Dörtyol Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacağını üç dört gün önce duyurmuştu.

Bu duyurulara rağmen AK Partililerin ve Esenlerlilerin Kurum’un vatandaş buluşmasına ilgi göstermediği görüldü. Bunca hazırlığa rağmen, Esenlerin dört bir yanına afiş pankart donatılması ve Esenler Ak Parti İlçe Başkanlığına ait bir minibüsün Esenlerin Cadde ve sokaklarında anons yapmasına rağmen Dörtyol Meydanına 400 kişiyi anca toplayabildiler. İlçe Başkan Emrullah Erkuş’un ilk açık hava buluşması deneyimi Esenler Ak Parti açısından fiyasko ile sonuçlandı. Murat Kurum konuşurken yeterince heyecanın ve kalabalığın olmasına sinirlenen Tevfik Göksu’nun çok moralsiz olduğu gözlemlendi. 

Ak Partinin kalesi denilen yerde Murat Kurum’un Esenler buluşmasına itibarın bu denli az olması 31 Mart Yerel seçim sonuçlarının Ak Parti İstanbul ve Esenler açısından düşündürücü olduğu görüldü. Bu gidişle Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yerel seçimlerinde aldığı 96 bin oyun üzerinde oy alacağı görülüyor.

 “Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum konuşmasında adeta ironi yaptı”

Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki AK Nokta'yı ziyaret eden Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ' Esenler'imiz İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya devam edecek.  Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerine yaptığı ziyaretlerin ardından Esenler Dörtyol Meydanı'nda bulunan AK Nokta'da vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum'a Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş da eşlik etti. Vatandaşlara seslenen Kurum, 'Burada Esenler'de heyecan var. Davutpaşa'da heyecan var. Bir de Dörtyol'da, Kültür Merkezi'nde heyecan var. Gençlerimiz burada, yavrularımız burada, kadınlarımız burada, Esenler burada. Esenlerin mimarı Tevfik Başkanımız burada. Esenler ne diyor biliyor musunuz Esenler bugün tüm İstanbul'a tüm Türkiye'ye 31 Mart akşamını müjdeliyor” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Murat Kurum Esenlerde Vatandaşa seslendi
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu