Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa Baskaya’nin attigi twetle “Yere batsin sizin sahte vefaniz”

Mustafa Baskaya’nin attigi twetle “Yere batsin sizin sahte vefaniz”

Eski Esenler AK Parti Teskilattan sorumlu Baskan yardimci Mustafa Baskaya IBB Kadir Topbas’in görevden alindiktan sonra hatirini sormayanlara sosyal medyadan attigi twetle “Yere batsin sizin sahte vefaniz” dedi.

Esenler AK Partide 2 dönem Ilçe Baskan Yardimciligi, ayni zamanda Teskilatlardan sorumlu baskan yardimciligi yapmis, Ilçe Baskani Umut Özkan’in prenslerinden biri olan Mustafa Baskaya Görevden alindiktan sonra neredeydiniz dercesine sosyal medyadan attigi twetle anmalarin PIAR çalismasi olduguna vurgu yapti ve stem etti.

-Mustafa Baskaya tarafindan Atilan bu tweten “Yere batsin sizin sahte vefaniz” sert tepki vermesi nedenleri Esenler Ak Partililer tarafindan sorgulanmakta…

-Esenler Ak Parti içerisinde gelen bu elestirinin Ilçe Baskani Umut Özkan’a mi yoksa Belediye Baskani M.Tevfik Göksu’ya mi?  Bunu zaman gösterecek…

Mustafa Baskaya’nin attigi twet

“Görevden alindiktan sonra Kadir Topbas’in halini hatirini sormayalar, simdi ölüm yil dönümünde “unutulmadin” mesajlari atiyor…Emininki yasasaydi halini hatirini yine sormayacaklardi…Yere batsin sizin sahte vefaniz!!!”



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli