Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Mustafa Ceceli sevenleri Esenlerdeydi

Mustafa Ceceli sevenleri Esenlerdeydi

Esenler Belediyesi`nin 4. Uluslararasi Baris Ekmegi Festivali kapsaminda düzenledigi Mustafa Ceceli konserine Esenler, Bagcilar, Bahçelievler, Bayrampasa, Güngören ve Basaksehir`den binlerce kisi katildi.

Özay Sali/Gazete Esenler

 

Mustafa Ceceli sevenleri Esenlerdeydi

 

Esenler Belediyesi’nin 4. Uluslararasi Baris Ekmegi Festivali kapsaminda düzenledigi Mustafa Ceceli konserine Esenler, Bagcilar, Bahçelievler, Bayrampasa, Güngören ve Basaksehir’den binlerce kisi katildi.

 


Internet medyasinda Mustafa Ceceli Esenlerde ücretsiz konser verecek diye haberler yapilinca
Esenler Cumhuriyet Meydanini dolduran vatandaslar, konseri izleyebilmek için çevre binalardaki çatilara çikmak zorunda kaldilar.

Meydanda tuvaletin olmayisi vatandaslari bir hayli sikintiya soktu. Yakinda bulunan camii ve hastane tuvaletlere vatandaslarin yönelmesine sebep oldu. Ayrica konser izlemeye gelen izleyiciler Dörtyol çevresinde araç park etmek için sikinti çektiler.

Her Konserde oldugu gibi bu konserde de birçok çocuk kayboldu. Konser sonrasi yarim saat kayip anonsu yapildi.

Böyle bir konsere hazir olmadigi görülen Cumhuriyet meydaninda hazirliklarin ve güvenligin ön planda tutulmasi gerekliligi bir kez daha ortaya koydu.

 

Ceceli konserde seslendirdigi bir birinden güzel ask sarkilariyla cosan vatandaslar gecenin geç saatlerine kadar doyasiya eglendiler.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli