Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa Kaplan: Esenler Belediyesi’nde At Izi It Izine Mi Karisti?

Mustafa Kaplan: Esenler Belediyesi’nde At Izi It Izine Mi Karisti?

Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan ;Esenler Belediyesi’nde görev yapan, avukat belediye baskan yardimcisin istifa gerekçeleri de kamuoyunu ikna etmedi. Acaba Esenler Belediyesi’nde de at izi it izine mi karisti?” dedi.

Haber/Hasan Gürsoy

Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan, Belediye Baskan Yardimcisi Osman Gökçebas’in istifasiyla ilgili “hepimize Berat Albayrak’in istifasini hatirlatti” açiklamasini yapti.Esenler Belediyesi Baskan Yardimcisi Osman Gökçebas’in kafalari karistiran istifasiyla ilgili ilçede yankilar sürüyor. Konuyla ilgili açiklama yapan Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan istifa için Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’dan tatmin edici bir açiklama beklediklerini vurgulayarak “Berat Albayrak ‘at izi it izine karisti’ diyerek istifa etmisti. Esenler Belediyesi’nde görev yapan, avukat belediye baskan yardimcisin istifa gerekçeleri de kamuoyunu ikna etmedi. Acaba Esenler Belediyesi’nde de at izi it izine mi karisti?” dedi.

Mustafa Kaplan açiklamasinda Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’ya;

“1. Belediye Baskan Yardimcisinin istifa gerekçelerini samimi bir sekilde açiklayin ve Esenler halkini rahatlatin.
2. Esenler halki sizi Ilçe Belediye Baskani olarak seçti. 2024 Istanbul Büyüksehir Belediyesi seçimlerine yatirim yapmak yerine, o vakte kadar Esenler’e odaklanin ve buradaki görevinizin hakkini verin.” sorularini yöneltti.



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli