Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa Kaplan Göksu’ya “ ya Belediye Baskani olun, yada AKP Esenler ilçe baskani olun”

Mustafa Kaplan Göksu’ya  “ ya Belediye Baskani olun, yada AKP Esenler ilçe baskani olun”

Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan sert tepkilerde bulunarak “Buradan belediye baskanina sesleniyorum. Bunlari yapma. Insanlari kucakla sev. Sonuçta siz belediye baskanisiniz. Ya Esenler Belediye Baskanligi yapin yada AKP Esenler ilçe ba

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Belediyesi ve Esenler Adiyamanlilar Derneginin ortaklasa düzenledigi Nar, Badem ve Çig Köfte Festivalinde yasanan izin krizi, bugün açilisi yapilan etkinlikte konusan Göksu’nun konusmasi ile skandala dönüstü.

“IBB’yi hakli görmekle beraber asiri araçlarini meydana yigmasiyla tansiyonu yükseltmesi yanlistir”

Yasanan olaylar karsisinda Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan sert tepkilerde bulundu. Kaplan gazetemize yaptigi açiklama; Burada IBB’yi hakli görmekle beraber asiri araçlarini meydana yigmasiyla tansiyonu yükseltmesi yanlistir. Esenler belediyesin inde bu dilekçeyi IBB’ye sunmamasi nezaketen bunun yapilmasi gerekirdi. Esenler Belediyesinin bunu bilmemesini kabul etmiyorum. Biliyor ama yapmiyorlar.

“Bize selam vermeden geldi yerine oturdu.  Ben siyasi nezaket olarak ayipladim”

Bugünkü olaylara bakarsak bende oradaydim. Program basladiktan sonra bizden sonra belediye baskani geldi. Bize selam vermeden geldi yerine oturdu.  Ben siyasi nezaket olarak ayipladim. Burada herkesin belediye baskani o siyasi kimligini kesinlikle birakmasi lazim. Siyasi kimligi ile belediye baskanligi yapamaz. Esenlerde birlik ve beraberligin saglanmasi gerektigini düsünüyorum.

“Dolayisiyla CHP Ilçe Baskaninin bu yaptigi çikista normal bir çikisti.”

Programa girer girmez gölge düsürdügünü düsünüyorum. Bizi selamlamasi gerekiyordu. Elini uzatmasi gerekiyordu. Zaten giriste böyle bir gerginligi arzuladigini tahmin ediyorum. Dolayisiyla CHP Ilçe Baskaninin bu yaptigi çikista normal bir çikisti. Dedigim gibi Esenler Belediye Baskani bu çikisiyla yanlis yapmistir.

“Bir belediye böyle yönetilemez. Belediye baskani herkesi kucaklamali, ötekilestirmemeli.”

Bir belediye böyle yönetilemez. Belediye baskani herkesi kucaklamali, ötekilestirmemeli. Buradan belediye baskanina sesleniyorum. Bunlari yapma. Insanlari kucakla sev. Sonuçta siz belediye baskanisiniz. Ya esenler belediye baskanligi yapin yada AKP Esenler ilçe baskanligini yapin. Bunlari da Esenler halkinin görmesi lazim.



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli