Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MUSTAFA KAPLAN HEM KENDINI HEM TEVFIK GÖKSU’YU SUÇLADI

MUSTAFA KAPLAN HEM KENDINI HEM TEVFIK GÖKSU’YU SUÇLADI

Esenler Kazim Karabekir Mahallesinde ölü bulunan 84 yasindaki Dürdane Abay’in ölümüyle ilgili tepkiler sürüyor. Ilçede yanki uyandiran yoksulluk içindeki ölümle ilgili Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan “Yatacak yerimiz yok, utaniyorum ke

Iki engelli kiziyla birlikte yasayan 84 yasindaki Dürdane Abay’in ölü bedeni yoksullugun ve çöplerin içerisinde günler sonra polisin eve girmesi üzerine bulundu. Esenler’deki yoksullugu gözler önüne seren ölümle ilgili Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan “Utaniyorum sova dönüsmüs liyakatsizliktan. Çocuklari için mücadele eden annemizin evinde ölmesinin habersizliginden” diye konustu.

Esenler Belediyesi’nin 2020 faaliyet raponun 143. sayfasinda yalniz olanlarla, kimsesizlerin kimi ve hayat butonu basliklarinin oldugunu belirten Mustafa Kaplan “Buna ragmen Esenler’de yardima muhtaç ailelerden haberimiz yok. Her hanede bulunan kimsesiz ve yardima muhtaç insanlarin acilen tespiti yapilmalidir” dedi.

Ilçe sinirlarindan habersiz olduklarini belirten Kaplan’in açiklamasi su sekilde:

“Bir Esenlerli olarak yatacak yerimiz yok. Utaniyorum kendimden. Kokusmus nema lazim, sahipsiz ve sova dönüsmüs liyakatsizliktan. Çocuklari için mücadele eden bir annemizin evinde ölmesinin habersizliginden. Ilçe sinirlarimizdan bihaberiz, insanlarimizdan uzagiz. Nasil bir hayatin içine düstük böyle bilmiyorum. Esenler Belediyemizden önce neden ben evet ben, neden haberdar degilim diye kahroluyorum.

Neden yasar ki insan.

Bu haberleri duymak için mi?

Sizlerden ricam, is isten geçmeden haber verin… Elimizden geleni sonuna kadar kullanalim. Hiç yakismadi bu haber Esenler adina. Hepimizin komsusuydu sonuçta, önce benim komsumdu..”

MUSTAFA KAPLAN HEM KENDINI HEM TEVFIK GÖKSU’YU SUÇLADI WhatsApp Image 2021 05 21 at 17



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı