Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

?Ne oldu? iki ayyas diyordunuz?

?Ne oldu? iki ayyas diyordunuz?

CNN Türk`te yayinlanan Tarafsiz Bölge programinin konuklarindan Balyoz magduru Emekli Kurmay Albay Ali Türksen, Cumhurbaskani Erdogan`a gönderme yaparak ?Ne oldu? iki ayyas diyordunuz. Simdi anladiniz hakimiyet milletindir diye simdi her yere yaziyorsunuz

 Ne oldu? iki ayyas diyordunuz”
CNN Türk’te yayinlanan Tarafsiz Bölge programinin konuklarindan Balyoz magduru Emekli Kurmay Albay Ali Türksen, Cumhurbaskani Erdogan’a gönderme yaparak “Ne oldu? iki ayyas diyordunuz. Simdi anladiniz hakimiyet milletindir diye simdi her yere yaziyorsunuz” dedi.
 
CNN Türk’te yayinlanan Tarafsiz Bölge programina Balyoz magduru komutanlar konuk oldu. Balyoz magduru Emekli Kurmay Albay Ali Türksen’in konusmasi sonrasi sosyal medyada ilgi çekti. Gelinen noktada AKP’nin ve Cemaat’in ortak rolüne dikkat çeken Türksen, “Ne oldu? iki ayyas diyordunuz. Simdi anladiniz hakimiyet milletindir diye simdi her yere yaziyorsunuz. Demek ki olay din de degilmis, basörtüsü de degilmis. Biz dinsiz miydik? Bunlar dindar miydi? Siz bu kadrolasmayi yaptiniz mi? Yaptiniz. Her yerde yaptiniz mi? Yaptiniz. Bunu Kabul edecek misiniz? Edeceksiniz. Liyakat sistemini geri getireceksiniz. TÜBITAK’a hayvanat bahçesi müdü atamayacaksiniz” sözlerini kullandi.
 
Erdogan ne demisti?
Cumhurbaskani Erdogan, 2013 yilinda dönemin Basbakani ve AKP Genel Baskani olarak partisinin grup toplantisinda yaptigi konusmada, alkollü içki kullaniminin sinirlanmasina iliskin yasal düzenlemeyle ilgili olarak “Iki tane ayyasin yaptigi yasa sizin için muteber oluyor da; inancin emrettigi gerçek, niçin reddedilmesi gereken bir olay haline geliyor?” sözlerini kullanmisti.

  



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli