Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

NEZARET HATIRASI!

NEZARET HATIRASI!

Rize`de Findikli Ahmet Sahinler Anaokulu ögrencileri, Trafik Haftasi etkinlikleri kapsaminda, 4 Mayis`ta Okul Müdürü Emine Sengün ve ögretmenleri ile birlikte Findikli Ilçe Emniyet Müdürlügü`nü ziyaret etti

MUHAMMET KAÇAR Rize DHA

Emniyet Müdürü Ramazan Enis ve polis memurlari tarafindan karsilanan çocuklar birimleri gezdi, görevlilerden bilgi aldi. Gezi sirasinda nezarethaneye giren anaokulu ögrencilerinin fotografini çeken ögretmenleri, çocuklarin parmakliklar arkasindaki fotografi ile çocuklarin geziyle ilgili söylemlerini okulun internet sitesinde yayimladi.
Ancak okulun internet sitesinde küçük çocuklarin parmakliklar arasindaki fotografini gören bazi veliler sert tepki gösterdi. Bunun üzerine nezarethanede çekilen fotograf siteden kaldirildi. Okulun internet sitesinde çocuklarin su görüsleri de yer aldi: “...Bir de, en çok suçlu insanlarin nereye koyuldugunu merak ettik ve nezarethaneye indik. Parmakliklar ardinda olmak ilginçti. Tabii çikarken çikolatalarimizi da almadan olmazdi. Bizleri sevgi ve güleryüzle karsiladiklari, bilgilendirdikleri için bütün polis abi ve ablalarimiza tesekkür ediyoruz.”



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu