Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Nihat Özdemir: Tek basina gazete yetmez

Nihat Özdemir: Tek basina gazete yetmez

Aksam Gazetesi, Skyturk 360, Alem Dergisi ve Alem FM`i satin alan ortaklardan biri olan Nihat Özdemir, "Tek basina televizyon ya da gazete almak anlamsizdi o yüzden bu dört kurulusu tereddütsüz aldik" dedi.

TMSF ’nin Çukurova Grubu’nun borçlarindan dolayi el koydugu Aksam Gazetesi, Skyturk 360, Alem FM ve Alem Dergisini 60 milyon dolara Kolin-Limak-Cengiz ortakligina satildi.
Limak Holding Yönetim Kurulu Baskani Nihat Özdemir , tek basina gazetenin ya da bir haber kanalinin çok bir sey ifade etmedigini ancak bir gazete ve bir haber kanali olunca daha anlamli olacagini düsünerek tereddüt etmeden bu dört kurulusu aldiklarini anlatti.

Aksam, Alem FM ve SKY için biçilen 60 milyon dolarin, çok düsük bir rakam oldugu iddialarina ise Nihat Özdemir, “Valla bana çok pahali geliyor” karsiligini verdi.

Girdikleri her sektörde iyi bir yere gelme hedefiyle hareket ettiklerini belirten Özdemir, medya sektöründe de bu yayinlari en iyi yere getirmeye çalisacaklarini ifade etti. “Medyada dostlarimiz, arkadaslarimiz var. Görsel ve isitsel olarak medyaya yakiniz. Simdi daha da yakinlastik. Insallah basarili oluruz” dedi.

Radikal



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli