Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

O Yazi Metin Akpinar`a Ait Degilmis

O Yazi Metin Akpinar`a Ait Degilmis

Oyuncu Metin Akpinar, bir süredir imzasiyla sosyal medyada dolasan?Yalan yok, bu ülkeden utaniyorum? baslikli yazinin kendisine ait olmadigini açikladi.

 O Yazi Metin Akpinar’a Ait Degilmis

Oyuncu Metin Akpinar, bir süredir imzasiyla sosyal medyada dolasan“Yalan yok, bu ülkeden utaniyorum” baslikli yazinin kendisine ait olmadigini açikladi.

Cumhuriyet’ten Ceren Çiplak’a konusan Akpinar, yazinin kendisine ait olmadigini belitti. Akpinar’in imzasiyla sosyal medyada bir süredir dolasan ve Akpinar’in kimi yerlerde sertçe elestirilmesine neden olan yazi söyle:

“Burunlarinin dibinde bir halk katledirken kör olanlardan utaniyorum. Piskin piskin uydurma terörizm edabiyati yapan devlet büyüklerinden utaniyorum. Güce tapan siradan insanlardan utaniyorum. Yalan yok !

Halklarin kardesligini göstermesinini bilmeyenlerden utaniyorum. Eski zamanda kahraman olmus, ama simdiki zamanda iktidarin kölesi olmus solcu artiklarindan utaniyorum. Hirsizliga göz yuman bu ülkenin savcilarindan utaniyorum.

Yalan yok !

Haksizligi haklilik gibi gösteren iktidar medyasisindan tiksiniyorum. Dini ahlak kalkani olarak kullanan,özel yasamlarinda rezillik sultani olanlardan utaniyorum.

Yalan yok !

En fazla neden utaniyorum biliyor musuz? Yüreklerinde bir damla sevgi kirintisi olmayanlarin sevgi sözcügünü sürekli kullanarak o degerli seyi eskitmesinden utaniyorum.

Yalan yok !

Bu ülkenin sessizliginden utaniyorum!”

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli