Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Odada 25 yilini bitirdi,28 yilina güven tazeledi

Odada 25 yilini bitirdi,28 yilina güven tazeledi

Esenler Soförler Odasi`nin Olagan Genel Kurulu`nda 25 yilini dolduran 28.yilini da tamamlamak için kongrede tek aday olarak giren Hasan Ayar kullanilan 264 oyun tamamini alarak yeniden Baskan seçildi.

Odada 25 yilini bitirdi,28 yilina güven tazeledi

Esenler Soförler Odasi’nin Olagan Genel Kurulu’nda 25 yilini dolduran 28.yilini da tamamlamak için kongrede tek aday olarak giren Hasan Ayar kullanilan 264 oyun tamamini alarak yeniden Baskan seçildi.  

Esenler Soförler Odasi’nin Olagan Genel Kurulu 12 Ocak Pazar günü Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir dügün salonunda gerçeklestirildi.

Genel kurul toplantisina Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Esnaf odalari Birlik Baskani Faik Yilmaz, AKP Ilçe Baskani Umut Özkan, CHP Ilçe Baskani Halil Özden, MHP Ilçe Baskani Ahmet Fidan, Kizilay Sube Baskani Lütfü Kahveci, ESDEF Baskani Süleyman Kahveci, Trabzonlular Dernek Baskani Zeki Yilmaz ve Esenler Esnaf Odasi Baskan Adayi Sükrü Sahin yerel basin yani sira oda üyeleri katildi.  

Genel kurulda konusan Soförler Odasi Baskani Hasan Ayar ”minibüs ve taksi duraklarinin sorunlari 2007 den beri UKM verilen dilekçelerin oldugu ve bugüne kadar sorunlarin çözülmedigi aksine çok artigini görülmektedir. Acil ve ivedilikle konuya yetkililerin duyarlilik göstermesini bekliyoruz.

Protokol üyelerinin dilek ve temennilerini ilettikleri Genel Kurul Toplantisi’na mevcut Baskan Hasan Ayar tek liste halinde girdi. Gündem maddelerinin okunup oy birligi ile müzakere edilmesinin ardindan seçime geçildi. Üyeler tarafindan kullanilan 264 oyun tamamini alan Ayar bir kez daha Baskan seçildi.

Esenler Soförler Odasi’nin yeni yönetimi ise su isimlerden olustu;

Hasan Ayar
Muharrem Gülyüz
Ali Durgun
Ercan Demir
Recep Ihsanoglu
Murat Usta
Secaattin Simsek
Birol Büyükkara

Denetim Kurulu Üyeleri:

Muhammet Özdemir
Ersoy Yilmaz
Ömer Lütfü Tama

 



  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 11.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu