Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Odatv pesine düstü, AKP'li Tevfik Göksu fotograflari sildi

Odatv pesine düstü, AKP'li Tevfik Göksu fotograflari sildi

Odatv, Veyis Ates ve Süleyman Özisik'in ortak projesini ortaya çikardi... AKP'li Tevfik Göksu tweetlerini sildi, AKP'li belediyeler haberlerini kaldirdi...

Organize suç örgütü lideri oldugu iddiasiyla hakkinda sorusturma baslatilan Sedat Peker'le karsi karsiya gelen Habertürk sunucusu Veyis Ates ve Türkiye Gazetesi yazari Süleyman Özisik'la ilgili dikkat çeken detay... 

Türkiye'nin konustugu iki ismin AKP'li birçok belediyede "Yazarlik Okulu" adi altinda beraber bir projeye imza attiklari ortaya çikti. 

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Kocaeli Belediyesi'nin ev sahipliginde, Kocaeli Valisi ve milletvekillerinin önünde "Yazarlik Okulu" projesinden dolayi Süleyman Özisak'a tesekkür ettigi görüntüler ortaya çikti. 

ESENLER LISTEDE

 

Ates ve Özisik'in Istanbul'da AKP'li Esenler ile ÜsküdarKocaeli'de Gebze ile Darica'da ve Bursa'da gerçeklestirilen organizasyonlardan "akçeli islere" girdigi öne sürüldü.

Odatv'nin pesine düstügü "Yazarlik Okulu" ile ilgili AKP'li Mehmet Tevfik Göksu'nun baskani oldugu Esenler Belediyesi "temizlik harekati"na basladi.


(Göksu'nun sildigi tweet ve belediyenin kaldirdigi haberin linki)

ODATV PESINE DÜSTÜ

Olay söyle gelisti:

Odatv, AKP'li Esenler Belediyesi'nin meclis üyelerine telefonla ulasarak Veyis Ates ve Süleyman Özisik'la yapilan "Yazarlik Okulu"nun ayrintilarini sordu.


(Göksu'nun Twitter adresinden sildigi fotograflar)

HABERLER BIRDEN UÇTU

Odatv'nin belediye meclis üyeleriyle yaptigi görüsmeden kisa süre sonra belediyenin sitesinden "Yazarlik Okulu" ile ilgili haberleri kaldirildiBelediye Baskani Göksu da ayni dakikalarda ilgili tweetlerini sildi.

(Belediyenin sitesinden ve sosyal medya adresinden silinen ama Odatv'nin Google'dan ulastigi bazi haber ve paylasimlar)

KUDÜS'E DE GÖTÜRMÜS

Öte yandan Esenler Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü'nün "Yazarlik Okulu"unda basarili olan 40 ögrenciyi Kudüs ziyareti ile ödüllendirdigi de ortaya çikti. 


(Kudüs haberini de belediyenin kaldirdigi görüldü)

DIGER BELEDIYELER NE DURUMDA?

Veyis Ates ve Süleyman Ozisik'la beraber projeye imza atan diger belediyelerden AKP'li Üsküdar'da temizlik sürüyor...  AKP'li Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ve Üsküdar Belediyesi Yazarlik Okulu ile ilgili paylasimini silenlerden... 


(AKP'li Hilmi Türkmen ve Üsküdar Belediyesi'nin sildigi haber ve paylasim)

ÜSKÜDAR'DA DA TEMIZLIK VAR

15 Mart 2018 tarihinde Yazarlik Okulu ögrencilerine sertifika programi düzenlenirken Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen su ifadeleri kullaniyor: 

“Yazar okulu projesi tamamiyla Süleyman Özisik’in projesi. Güzel bir proje oldu. Bu kadar isin büyüyecegi güzel sonuç alinacagini önceden tahmin edemedik. Çok keyifli çok güzel bir kurs oldu. 12 - 13 hafta 300’e yakin genç arkadasimizin katilimiyla çok güzel bir kurs oldu. Devami gelecek insallah. Dereceye giren gençlerimizi Kudüs’e gönderme sözü verdik."

Konusmalarin ardindan Çevre ve Sehircilik Bakani Mehmet Özhaseki'nin "Yazarlik Okulu" ögrencilerine sertifikalarini verdigi görülüyor.

Kaynak; Hazar Sahsuvar Odatv.com



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli