Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

ODTÜ`lülere saldiran Zaman yazari Alevi düsmani çikti

ODTÜ`lülere saldiran Zaman yazari Alevi düsmani çikti

ODTÜ`lü ögrencileri, akademisyenleri ve rektörü tehdit eden Zaman gazetesi yazari Ibrahim Öztürk, ayni zamanda Alevi düsmani açiklamalariyla bilinirken, bu yönüyle yandas yazarlik için tüm özellikleri saglamis bulunuyor.

ODTÜ’lü ögrencileri, akademisyenleri ve rektörü tehdit eden Zaman gazetesi yazari Ibrahim Öztürk, ayni zamanda Alevi düsmani açiklamalariyla bilinirken, bu yönüyle yandas yazarlik için tüm özellikleri saglamis bulunuyor.

ODTÜ’lü ögrencilere saldiran Zaman gazetesi yazari AKP’nin yandas kalemleri için gereken tüm özelliklere sahip.

Zaman gazetesindeki kösesinde ODTÜ’lü ögrencileri ipsiz sapsiz militan ilan eden, ODTÜ’lü akademisyenlerin Basbakan astirmaya alismis oldugunu yazan ve rektörü tehdit eden Öztürk’ün ayni zamanda tam bir Alevi düsmani oldugu ortaya çikti.

Geçtigimiz yil Istanbul Ticaret Üniversitesi’nde “Uluslararasi Ekonomik Kuruluslar” adli dersi veren Ibrahim Öztürk, “Benim ailemin düsüncesine göre Alevi kadinlari o…” demesi derste bulunan ögrencilerin tepkisini çekmis ve rektörlüge konuyla ilgili sikâyette bulunulmustu. Öztürk ise bu çirkin ifadelerinin “yanlis anlasildigini” dile getirmisti.

(soL – Haber Merkezi)



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı