Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ögrencilerden anlamli Resim Sergisi

Ögrencilerden anlamli Resim Sergisi

Ögrencilerden Hijyen konulu S.sorumluluk resim sergisi Esenler Medipol hastanesinde açildi.

Ögrencilerden anlamli Resim Sergisi  

Ögrencilerden Hijyen konulu S.sorumluluk resim sergisi Esenler Medipol hastanesinde açildi.

Sehit Hüseyin Kisa Ortaokulu sosyal sorumluluk projesi kapsaminda Esenler Medipol Hastanesi ile ortaklasa Hijen konulu Proje ve yarisma düzenledi. Dereceye giren ögrencilere düzenlenen tören ile hediyeleri verildi.

Programa Hastane Bashekimi Yrd.Doç.Dr.Necdet Özçelik,AKP Esenler Bel. Meclis Üyesi Osman Gökçebas, Okul Müdürü,Saglik personelleri,Ögrenmenler,Ögrenciler ve yerel basindan Gazete Esenler,Sondakika Esenler ve Esenler Gündem katildi.

 Tören de konusma yapan Hastane Bashekimi Yrd.Doç.Dr.Necdet Özçelik “ Hijen konulu sosyal sorumluluk projesini okulumuz ile birlikte yapmanin hakli gururunu tasiyoruz. Günlük hayatimizda her zaman bir yerlere dokunuyoruz. Sagligimizin tam bu noktada önemi ortaya çikiyor yani hijyenik olmamiz gerekiyor. Saglik personellerimizin okulda Ögrencilerimize verilen hijyen egitimin sonucunda birde bu konuyu resime yansitmalarini istemistik. Ögrencilerimizin bu çalismalarini hastanemizde sergiledik. Ayni zamanda bir seçici kurul tarafindan bazi ögrencilerimizi derecelendirdik. Bugün burada dereceye giren ögrencilerimize hediyelerini verecegiz. Sosyal sorumluluk projesi emegi geçenleri tesekkür ve tebrik ediyorum.”

Basarili ögrencilerin dereceye giren resimler Hastanede sergilendi. Resimler bir hafta boyunca hastalarin ziyaretine açik olacak.

Dereceye giren ögrencilere Bashekim Yrd. Doç.Dr. Necdet Özçelik, okul müdürü ve Medipol Hastanesi Kurumsal Pazarla Müdürü Kadir Dilsiz tarafindan hediyeleri sunuldu.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı