Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Öldürdügü arkadasinin cinsel organini kesti

Öldürdügü arkadasinin cinsel organini kesti

Denizli`de I.Ç. (40), iddiaya göre bosandigi esine ilgi duyan arkadasi Salim Yalçi`yi biçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organini kesip, agzina koydu.

Öldürdügü arkadasinin cinsel organini kesti

 

Denizli’de I.Ç. (40), iddiaya göre bosandigi esine ilgi duyan arkadasi Salim Yalçi’yi biçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organini kesip, agzina koydu.

 

Olay, saat 23.30 siralarinda Karaman Mahallesi 1491/1 Sokak 18 numarali apartmanin 4. katinda meydana geldi.

 

4. KATA TIRMANDI

 Hurdacilik yapan I.Ç.,  5 yil önce bosandigi esi Elif Ç.`ye ilgi gösterdigini iddia ettigi arkadasi hurdaci Salim Yalçi`nin evine gitti. Zili çalmasina ragmen kapi açilmayinca I.Ç. iddiaya göre,  apartmanin 4. katina balkonlardan tirmanarak çikti. Salim Yalçi`nin dairesine ulasan I.Ç. cami kirarak içeriye girdi. Salim Yalçi ile I.Ç. arasinda baslayan tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüstü.  

 

SEVGILISINI DE BIÇAKLADI

I.Ç, kavga sirasinda Salim Yalçi`nin evde bulunan sevgilisi 35 yasindaki Ayten Y.`i  karnindan biçakladi.

 

CINSEL ORGANINI KESIP AGZINA KOYDU!

I.Ç. daha sonra kavga ettigi Salim Yalçi`yi vücudunun çesitli yerlerinden biçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organini kesip, agzina koydu.  Komsular, daireden gelen çigliklar üzerine polisi aradi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Yalçi`yi biçaklayarak öldüren I.Ç.`yi kaçamadan yakalayarak gözaltina aldi.

 

I.Ç. ile Yalçi arasindaki kavga devam ederken evden kaçan yarali Ayten Y. ise olay yerine çagirilan saglik ekipleri tarafindan Denizli Devlet Hastanesi`ne kaldirilarak tedaviye alindi. Binanin önünde bulunan Yalçi`ya ait kamyonetin lastiginin de biçakla kestigi görüldü.

 

Öte yandan I.Ç. ile arkadasi Salim Yalçi`nin daha önce cezaevine girdigi ve kisa bir süre önce denetimli serbestlikten tahliye edildigi ögrenildi.

 

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.

 

 

Öldürdügü arkadasinin cinsel organini kesti


  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false