Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ömer Kara; Göksu’ya “Ya siyaset yapacak yada belediye baskanligi yapacak”

Ömer Kara; Göksu’ya “Ya siyaset yapacak yada belediye baskanligi yapacak”

Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara; Göksu’ya agir elestirilerde bulunarak “malasef hala insanlari kutuplastirip ötekilestiren bir belediye baskani. Ya siyaset yapacak yada belediye baskanligi yapacak” dedi.

 

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Belediyesi ve Esenler Adiyamanlilar Derneginin ortaklasa düzenledigi Nar, Badem ve Çig Köfte Festivalinde yasanan izin krizi, bugün açilisi yapilan etkinlikte konusan Göksu’nun konusmasi ile skandala dönüstü.

“yalan söyledigini bir belediye baskanligini yapamayacagini söyledik kendisine beyan ettik.”

Skandala dönüsen olaylar karsisinda Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara Göksu’ya agir elestirilerde bulundu. Kara “Tatbiki ister istemez M.Tevfik Göksu’nun söylemis oldugu bir yalana istinaden CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay birden ayaga kalkinca bizde kalktik ama kürsüye dogru yürümesi sade vatandaslarin gözünde yanlis anlasilmaya neden oldu. Biz daha sonra kürsüden inmesini bekledik yürüdük. Kendisi kürsüden indikten sonra kendisine yalan söyledigini bir belediye baskanligini yapamayacagini söyledik kendisine beyan ettik.

“IBB’sine karsi bir kitle olusturmaya çalisip bir yapisi var.”

Böyle bir belediye baskanligi olmaz. Bu noktada vatandasi kutuplastirip ayristirip insanlari sanki IBB’sine karsi bir kitle olusturmaya çalisip bir yapisi var. Âmâ maalesef öyle bir yalan dolan ki kendi yalanina kendisi inanir duruma gelmis.

“sadece Esenlere degil Istanbul’a basina bir bela oldugunu inaniyorum”

Ben artik gerçekten öyle bir belediye baskanini ciddi anlamda sadece Esenlere degil Istanbul’a basina bir bela oldugunu inaniyorum. Çünkü kendi yalanlarina kendi inanir hale geldi. Malum sizde ordaydiniz. Bir evrak eksikligi yüzünden yasanan bir problem Esenler Belediye Baskanligini yapan 13 yildir belediye baskanligi yapan bir arkadasi IBB bir satir yazi yazmaktan acizse veya bu noktada bunu bilmiyorsa ve bu görevi ihmal ediyorsa o zaman bu görevi yapmayacak.

“kisisel egolarini farli bir sekilde farkli siyasi kanallarla arayacak. Belediye baskanligini birakacak.”

Yada kendi kisisel egolari yüzünden IBB’yi yok hükmünde görüyorsa o zaman kendisi kisisel egolarini farli bir sekilde farkli siyasi kanallarla arayacak. Belediye baskanligini birakacak. Suanda seçilmis bir belediye baskani Esenler halkinin oyunu alarak seçilmis Esenler halkina esit bir sekilde davranmak zorunda. Ama malasef hala insanlari kutuplastirip ötekilestiren bir belediye baskani. Ya siyaset yapacak yada belediye baskanligi yapacak.

 



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli