Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ömer Kara “Il Baskanimiz Bugra Kavuncu’ya yapilan menfur saldiriyi kiniyoruz

Ömer Kara “Il Baskanimiz Bugra Kavuncu’ya yapilan menfur saldiriyi kiniyoruz

Ömer Kara ““Halk TV önünde Il Baskanimiz Bugra Kavuncu’ya yapilan menfur saldiriyi kiniyoruz. Bu sadece il baskanimiza degil, Demokrasiye yapilan saldiridir. Tüm siyasi Partilerimizin hangisine yapilan saldirilari siddetle kiniyoruz

Iyi Parti Il baskani Bugra Kavuncu, Partisinin Istanbul genelinde yaptiklari pankart çalismalari açiklamak üzere katildigi Halk Tv. Sonrasi yapilan saldiriyi kinamak için  Iyi Parti Esenler  Ilçe Baskani Seh Ömer Kara Gazetemize açiklamada bulundu.

Esenler Iyi Parti Ilçe Baskani Seh Ömer Kara, “Iyi parti olarak bir pankart çalismasi düzenledik. “hudutlar namusumuzdur” diye,  il baskanligi ve 39 ilçe baskanligi olarak pankart çalismasi yaptik. Biz pankart çalismamizdan geri adim atmayacagiz hudutlar bizim namusumuzdur. Bu konuda genel baskanimizin da bir sözü var. Pankartlarimizi kaldirsalar da gerekirse alnimiza asacagiz, asmaya da devam edecegiz. Pankart çalismamizdan rahatsiz olan bir kitlenin oldugunu beyan ettiler. Bununla alakali Il baskanimiz Halk Tv çikip açiklamalarda bulundu. Açiklama sonrasi saldiriya ugradi.”


Kara “Halk TV önünde Il Baskanimiz Bugra Kavuncu’ya yapilan menfur saldiriyi kiniyoruz. Bu sadece il baskanimiza degil,  Demokrasiye yapilan saldiridir. Tüm siyasi Partilerimizin hangisine yapilan saldirilari siddetle kiniyoruz. Âmâ biz bu provokatörlüge gelmeyecegimizi beyan ediyoruz. Bizler hiçbir zaman sagduyumuzdan vazgeçmeyecegiz. Üslubumuzu bozmayacagiz. Biz gerçek siyasetimize devam edecegiz. Genel Baskanimizin il il gezmesinden birileri rahatsiz oluyor. Bazi art niyetli düsünenleri cesaretlendiriyor. Insanlari kutuplastirilmadan hiziplestirmeden vazgeçilmeli. Partimize yapilan saldirilar bizi yildirmayacaktir. Biz hiçbir zaman korkmayacagiz, korkmamaya da devam edecegiz. Her zaman sahada olacagiz. Siyasetimize devam edecegiz.”



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli