Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ON Bir Ayin Sultani RAMAZAN

ON Bir Ayin Sultani RAMAZAN

Kisa bir süredir takip ediyorum internet medyasini, sosyal paylasim sayfalarini, gittigim ve bulundugum ortamlardaki havayi telaffuz eder iken bir sey dikkatimi çekti 1 Aydir hasta yattigimi fark ettim.

                                                         ON Bir Ayin Sultani RAMAZAN

Kisa bir süredir takip ediyorum internet medyasini, sosyal paylasim sayfalarini, gittigim ve bulundugum ortamlardaki havayi telaffuz eder iken bir sey dikkatimi çekti 1 Aydir hasta yattigimi fark ettim.

Yazdigim yanlis anlasilmasin bulundugumuz yerlerde bulasici hastaliga yakalandigimi ima etmiyorum, sadece yaz ayinda bu hastalanmamin fikirlerin tuhaf, çabuk degisken ve ne yazik ki bulasici olmasi.

 30 Mart aksamina kadar Ülkemizde Milli Irade konusulur iken, simdilerde çatilarda bulusma ve birlesmeler, bir de Milli Irade telaffuzunun baska bir siyasi kurumlar tarafindan yapilmasi, hem de tabanlari birbirine zit siyasi kurumlarin kullanmasi bana 17 Yil önceyi hatirlatti.

Her ne ise Ben Gazete Esenler de köse yazisi yazmaya basladigimda kendime bir söz verdim, ÜLKE Geneli Siyasi konulara ve Kurumlara dâhil yazmayacagim diye.

Benim Siyasetim ENGELLI,

Benim çocuklugumda Ramazan bir farkli idi, o dönemin Siyasileri içinde geçerli bu farklilik. Özellikle Engelli ve Engelli yakinlari bu aylarda ziyaret edilir, gazete mansetlerine tasinirdi bu göstermelik ziyaretler. Aslinda simdilerde çok da bir sey degismedi, sokak ortasinda yedirip, içirip mansetlere tasiyorlar ama ne diyelim. Yedirenin niyetini bilemiyorum ama yiyenin magduriyetini biliyoruz, hazmedemesek de yutkunuyoruz.Hazmedemedigimiz mevzu iyiligin gizlide kalmamasi….

Ilçemizin meydaninda Stant yerleri ayarlanmis, bu yil ENGELLI dernekleri nasiplenebilecekler mi? Diye bir soru olustu, bu neden ile buradan yetkililere ve çok degerli bilmis Engelli STK Baskanlarina bir sorayim bir girisimleri var mi diye veya Ramazan öncesi, Ramazan için organizasyon, bir çalisma, bir programlar dizisi hazirladilar mi? Yoksa Her yil oldugu gibi Belediyemizin Programlarina mi dâhil olacagiz?

Bünye meselesi bu dediklerim, birilerinin, birileri için program organize etmesi baska, istirak etmesi baska, kafa yormak, elini suya sabuna sokmamak ayri bir konu, dedigim gibi BÜNYE meselesi. Hayirli olur INSAALLAH.

Mübarek Ramazan Ayinin o saganak saganak Rahmetinden Feyizlenebilenlerden Olmayi, Olabilmeyi Diliyor, Siz Degerli Okurlarimiz, Dostlarimiz, Degerli Gazete Esenler Ekibi ve Tüm ÜLKEMIZ için de ayni duygulari yasamasini temenni ediyorum.

Saygi ve Sevgilerimle

Aziz ARKAN

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli