Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Onurkent-BAYTEL Onurlu Davranis

Onurkent-BAYTEL Onurlu Davranis

Basaksehir Onurkent, BAYTEL Yapi Kooperatifi sakinleri ve komsulari tarafindan Engelli Yurttaslarimiza yardimci olmak için Mavi Kapak toplama kampanyasi düzenlediler.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Onurkent-BAYTEL Onurlu Davranis

Onurkent,  BAYTEL Yapi Kooperatifi Sakinlerinden Onurlu Davranis

Basaksehir Onurkent,  BAYTEL Yapi Kooperatifi sakinleri ve komsulari tarafindan Engelli Yurttaslarimiza yardimci olmak için Mavi Kapak toplama kampanyasi düzenlediler.

Basaksehir Onurkent,  BAYTEL Yapi Kooperatifi sakinleri ve komsulari tarafindan Engelli Yurttaslarimiza engelleri asmalarinda yardimci olmak ve çevre bilinci olusumuna bir katki sunmak amaciyla uzunca bir süredir Mavi Kapak toplama kampanyasi yürütülüyor.

Gazetemiz yazari Yunus Türkölmez’in öncülügünde ve organizasyonunda yürütülen bu kampanyada toplanan 111 kg. kapak, Istanbul Ataköy’de bulunan Omurilik Felçlileri Dernegi Genel Merkezine bir tutanakla teslim edildi.

Apartman görevlisi olarak çalisan personellerinde yogun emek, özveri ve özeniyle kampanyanin basarili sonuçlar vermesi herkesi memnun etmistir. Daha önce topladiklari kapaklari da iki posta halinde Esenler Ortopedik Engelliler Dernegine teslim eden, çogunlugunu Esenler – Bayrampasa Telekom Müdürlügü emekli ve çalisanlarinin olusturdugu site sakinleri bu olumlu faaliyetlerini sürdüreceklerini bildirdiler.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli