Ortak Yasam Gelistirme Vakfi Açildi

Ortak Yasam Gelistirme Vakfi Açildi

Ortak Yasam Gelistirme Vakfi merkezi, Beyoglu`ndaki Suriye Pasajinda yogun katilimla açildi. Vakif Baskani Yusuf Dogan, "Insanlarimiz ve insanlik için, baris ve dayanisma odakli projeler üreterek çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi

Ortak Yasam Gelistirme Vakfi Açildi


Ortak Yasam Gelistirme Vakfi merkezi, Beyoglu`ndaki Suriye Pasajinda yogun katilimla açildi. Vakif Baskani Yusuf Dogan, "Insanlarimiz ve insanlik için, baris ve dayanisma odakli projeler üreterek çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi
 

Ortak Yasam Gelistirme Vakfinin açilisina, ÖDP es Baskani Alper Tas, CHP Istanbul il Baskani Cemal Canpolat, CHP Istanbul sol kanat baskani Münir Aydin ve yönetim kurulu üyeleri, Vakif kurucu Baskan ve yöneticileri, CHP Istanbul eski ve yeni il yöneticileri, yazarlar, akademisyenler ve çok sayida siyasetçi ve vatandaslar katildilar.
 
Bugün gerçeklesen açilista Sosyalist Enternasyonal Kadin (SIW) baskan yardimciligina seçilen Hilal Dokuzcan’da oradaydi. Dokuzcan, Ortak Yasami Gelistirme Vakfi ile bir araya geleceklerini açiklamisti. Iste o açiklamadan kisa bir süre sonra barisin, dostlugun kardesligin bu topraklarda egemen olmasi için çikilan yol Ortak Yasam Gelistirme Vakfinin asilisiyla bir nebzede olsa gerçeklesmis oldu.
   

Ortak Yasam Gelistirme Vakfi Baskani Yusuf Dogan, yaptigi konusmasinda "Insanlarimiz ve insanlik için, baris ve dayanisma odakli projeler üreterek çalismalarimizi sürdürecegiz. Barisin, kardesligin, karsiliksiz yardimlasmanin, dayanismanin hakim olmasi için çalismalar yapacaklarini söyledi.
 
Dünyada tüm insanlarin huzura, refaha, zenginlige ihtiyaci oldugunu dile getiren Dogan, "Insanlarimiz ve insanlik için, baris ve dayanisma odakli projeler üreterek çalismalarimizi sürdürecegiz." ifadelerini kullandi.
 
Yusuf Dogan, demokrasinin gelismesine, ortak yasama bilincinin olusuma katki sunacak çalismalar gerçeklestireceklerini belirterek, bu kapsamda konferans ve panel gibi etkinlikler düzenleyeceklerini ve kitap çalismalari yapacaklarini aktardi.
 
Ziyaretçilere açilisi yapilan merkezde lezzetli, sade ve uygun fiyatli yeme içme olanagi da sunacaklarini kaydeden Dogan, "Istiklal Caddesi`nde son yillarda yasanan olumsuz degisimlere karsi bir kültür kalesi olarak varligini sürdürme konusunda kararli bir durus sergileyecek olan vakif çok amaçli kullanimi ve ticari kaygilardan uzak anlayisiyla hizmet verecek." ifadelerini kullandi.
 
Ihtiyaç sahibi ögrencilere burs vereceklerini dile getiren Dogan, kurslar, okul, yurt, huzurevi açmayi planladiklarini da bildirdi.