Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Ortopedik Engelliler Ak Trole teslim

Ortopedik Engelliler Ak Trole teslim

Esenler ortopedik engelliler dernegi baskani Ayse Özhan`in görevinden ayrilmasindan sonra yapilan baskan arayislari Dr. Kadir Topbas Kültür merkezin de gerçeklesen kongre ile sonuçlandi.

Ortopedik Engelliler Ak Trole teslim

Haber: Serkan Basut

Esenler ortopedik engelliler dernegi baskani Ayse Özhan’in görevinden ayrilmasindan sonra yapilan baskan arayislari Dr. Kadir Topbas Kültür merkezin de gerçeklesen kongre ile sonuçlandi.

Bir dönem engelli derneklerinde görev alan daha sonra belirli nedenlerle uzaklastirilan ve her firsatta sosyal medya hesaplarinda insanlari kin ve nefret derecesinde kiskirtici paylasimlar yapan Aziz Arikan birçok defada HDP ve CHP yanlisi vatandasi da sosyal medya üzerinde yaptiklari paylasimlarindan dolayi BIMER’e sikâyet ederek ceza almalarina neden olmustu.

Ak Parti yanlisi olarak görülen bu zat her ne kadar elma parlaticiligi yapsa da destekledigi parti içerisinde herhangi bir mecrada göreve layik görülmemis, çaldigi her kapida eli bos dönmüstür. Simdi ise engellileri yaklasan seçimlerden dolayi agabeylerine kendine basamak olarak kullanma zihniyetinde olan bu zati ileride neler yapacagini kamuyu adina merakla izleyecegiz.

Ne hikmet ise AKP, MHP, IYI PARTI, SP Gerçeklesen kongrede yer almazken CHP Esenler ilçe kongresinde karsi karsiya gelen her iki baskan ve adayinin bu Trole destek verip yaninda bulunmasi ise partililerden tepki ile karsilandi. Bazi Partilileri ise her iki baskan adayina da AKP hayranligi nereden geliyor dediler.

 



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı