Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ortopedik Engellilerden Piknik!

Ortopedik Engellilerden Piknik!

Esenler Engelliler Dernegi Cumartesi günü Göktürk piknik alaninda geleneksel hale getirdigi 3.Dostluk ve Kaynasma Piknigini gerçeklestirdi.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Ortopedik Engellilerden Piknik!

Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi 14 Temmuz Cumartesi günü, Esenler Belediyesi Göktürk Piknik alani 3. Bölgede  üyeleriyle bulustu.

Piknige Rumeli Balkan Türkleri Federasyon Baskani Ayhan BÖLÜKBASI, Esenler Dernekler Federasyon Baskani Ömer Savas, Bagcilar Belediye Baskan Danismani Mehmet Sirkeci, Esenler Rizeliler Dernek Bsk. Yrd. Süleyman KAHVECI, Erzurumlular Dernek Bsk. Bahri EYÜBOGLU, Esenler Kirsehirliler Dernek Bsk. Nihat ÇALISKAN,  Esinder Yapi A.S. Çalisanlarindan Hüseyin KOCA, Esenler Kadin Gücü Dernek Bsk.  Kudret PEKTAS, Esenler Ak Parti ÖKM Bsk. Yusuf SIRKECI  ve Gazete Esenler Imtiyaz Sahibi Hasan Gürsoy katildi.

Esenler Ortopedik Engelliler Derneginin Geleneksel hale getirdigi 3. Yil piknigine yaklasik 250 kisi katildi. Piknikte bir konusma yapan  Dernek baskani  Mehmet Sanin, bu piknigi düzenlerken bizlere yardimci olan özellikle Esenler Belediyesine ve Ikram destegi saglayan Özkan ERCAN nezdinde Esender Yapi A.S.’ye tesekkür etti.

Esenler Engelliler Dernek baskani Mehmet Sanin Gazetemize açiklamada bulundu. Sanin “10-16 Mayis engelliler haftasinda yapilan piknikte yasanan sikintilardan dolayi üyelerimize bir söz vermistik.  bu yil içerisinde daha kapsamli ve düzenli piknik yapacagiz diye bugün bu sözün yerine geldigi için çok mutluyum” dedi.

Engelli Ailelerini tek tek ziyaret eden misafir katilimcilara ikram edilen  Mangallarin, Semaver çayinin, Türk Kahvesinin tadi muazzam göl ve orman havasiyla birlesmesi muhtesemdi. Piknige katilan Engelli ve Ailelerinin havanin günlük güneslik olmasini da degerlendirerek bir arada piknik yapmanin hazzini yasadilar.

Ailelerin sehrin gürültülü atmosferinden uzaklasip, dogayla iç içe olan bir mekanda gönüllerince eglenmeleri özellikle bu tür etkinliklerle hareket kabiliyeti kisitli olan engelliler için önemli oldugu ve daha çok sosyal etkinlik taleb etmeleri  gözlerden kaçmadi.

Dernek faliyetlerinin Ramazan ayinda da hiz kesmeden devam edecegi  vurgulanirken Engelli,Engelli Ailelerinin Dernekle iletisim halinde olmalari duyuruldu.

Güzel ve eglenceli bir günün ardindan Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi üyeleri  yasam mekanlari olan Esenlere tekrar geri döndü.

 

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli