Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ortopedikler TDH `yi Ziyaret Etti

Ortopedikler TDH `yi Ziyaret Etti

Esenler Ortopedik Denek Baskani Ayse Özhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri TDH Esenler Ilce Baskani Cengiz Boztepe`yi makaminda ziyaret etti. Bu ziyaretten her iki tarafin bir hayli memnun oldugu gözlendi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Ortopedikler TDH ’yi Ziyaret Etti

Esenler Ortopedik Denek Baskani Ayse Özhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri TDH Esenler Ilce Baskani Cengiz Boztepe’yi makaminda ziyaret etti. Bu ziyaretten her iki tarafin bir hayli memnun oldugu gözlendi.

Ziyarette. Esenler Ortopedik Denegi Onursal Baskani Ahmet Kurt,Bayburt Dernek Baskani Fuat Saka, Esenler Ortopedik Denek Baskani Ayse Özhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve TDH Esenler Ilce Baskani Cengiz Boztepe ve partililer hazir bulundu.

TDH ilce Baskani Cengiz Boztepe” Engelliler bu toplumdan alacaklidirlar. Engelsiz yasayan bireyler, engelli kardeslerimize yaninda yer almalidirlar. Özellikle engellilerin egitim saglik ve istihdam gibi konularda önlerini açmamiz gerekir.”

Esenler Ortopedik Denek Baskani Ayse Özhan “Tekrar esenler de kurulan partilerine hayirli olsun” temennisinde bulundu.

2010 yilinda Esenlerde faaliyet olan TDH o zaman ki ilçe örgütü, Esenler Ortopedik Deneginin ilk genel kuruluna çelenk gönderen tek partiydi.

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli