Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Örüklü Rumelililer Dernegi`ni Ziyaret Etti

Örüklü Rumelililer Dernegi`ni Ziyaret Etti

CHP Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü Esenler Rumelililer Dernegi`ni ziyaret etti ve projelerini anlatti.

CHP Adayi Örüklü Esenler Rumelililer Dernegi`ni Ziyaret Etti

 

CHP Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü Esenler Rumelililer Dernegi`ni ziyaret etti ve projelerini anlatti.

 

Esenler Rumelililer Dernegi Merkezi`ndeki toplanti Dernek Baskan vekili Muharrem Aydinoglu`nun dernek çalismalarini kisaca anlatmasi ve  yönetim kurulu üyelerini misafirlere tanitmasi ile basladi. Daha sonra CHP Eski Ilçe Baskani Suayip Vardar ve Eski Belediye Baskan Adaylarindan mahalle sakini Ali Kiliç birer hos geldiniz konusmasi yaptilar ve söz CHP Esenler ilçe Baskani Halil Özden`e verildi.

 

Halil Özden konusmasinda otuz yil Bayrampasa`da esnaflik yaptigini, Rumelililer ile beraber yasadigini dile getirerek, `kemiklerimde hala ekmeginiz var. Ben kendimi sizlerden biri sayiyorum. Bütün davetlerinize icabet ettim. Heryerde sizden övgüyle bahsediyorum. Herkese esit duran bir dernekçilik anlayislari var diye bizi hiç ötekilestirmediniz. Biz de sizi hiç kimseyi ötekilestirmeyecek içinizden bir adayla, Mimar bir adayla, Sayin Örüklü ile karsinizdayiz.` dedi.

 

Esenler Rumelililer Dernegi Baskan vekili Muharrem Aydinoglu daha sonra sözü CHP Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü`ye birakti. Örüklü söyle konustu;

 

 

"1961,Yozgat, Bogazliyan, Uzunlu, dogumluyum. 1967’ den beri Esenler`de içinizden biri olarak yasiyorum.

Lise egitimimi Esenler Lisesi`nde, (Ibrahim Turhan Lisesi) tamamladim.1987 yilinda Yildiz Teknik Üniversitesi Mimarlik Fakültesi`nden mezun oldum.1997-1999 DSP Esenler Ilçe Ynt. Kurulu Üyeligi,1999-2004 DSP Istanbul Büyüksehir ve Esenler Belediye Meclis Üyeligi, 2004-2009 CHP Esenler Belediye Meclis Üyeligi, Mimarlar Odasi ve çesitli sivil toplum kuruluslarinda üyeliklerim bulunmaktadir. Kendime ait mühendislik firmasinda yönetici olarak çalismaktayim. Evliyim ve iki çocuk babasiyim. Güzel yüreklerin ve iyi dileklerin Esenler’i için aday oldum ve sizlerden destek istiyorum. Benim çocuklugum ve gençligim bu dernegin bulundugu mahallede geçti. Mahallenizin çocugu sayilirim. içinizden biriyim.

 

Içinizden biri olarak söylüyorum. Esenler Belediyesi`nde bizim dönemimizde kul hakki yenmeyecek. Kul hakki yemeyecegim, yedirmeyecegim. Ihalelerde kul hakki yedirmeyecegim. Belediyeler kul hakki yeme yeri degildir. Belediye ticari isletmeler degildir. Belediyeler komisyoncu, araci sirketler degildir. Belediye insaat müteaahidi degildir. 

 

Ben mimarim ve belediyeciligi de iyi bilirim. Yapacagimiz Imar plani ile rantsal dönüsüme dur diyecegiz. Bu imar plani ile halkimizin cebinden bir kurus para çikmadan Esenler`in kentsel gelisimi saglanacak. Ihaleler gününde saatinde genis salonlarda ve halkimizin huzurunda yapilacak. Belediye Meclisi`nde, Denetim Komisyonu`nda muhalefet meclis üyesi olacak. Belediye Meclis Üyelerimle beraber hizmete hazirim. Belediye Meclis Üyelerimizle halkimizin içinde halkimizla el ele, omuz omuza olacak sekilde çalisacagimiza inanin. Okullardan, mahallelerden, sivil toplum kuruluslarindan, spor kulüplerinden, esnaflarimizdan ve derneklerimizden sorumlu Meclis Üyelerimiz olacak. Ve  Belediye Kasasinin denetimini Muhalefet Meclis Üyelerine birakacagim. Esenler Belediyesi, müteahhit belediye olmayacak, çünkü Esenler`de bu isi yapacak müteahhitler zaten var.

 

Içinizden bir olarak önce ahlak, önce insan diyorum ve sizlerden sessiz kalmayip bu yerel iktidara sorular sormanizi ve sorgulamanizi bekliyorum. Oylariniza talibim."

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı