Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Osman Nuri Kabaktepe AKP Esenler Ilçe Binasini Ziyaret Etti

Osman Nuri Kabaktepe AKP Esenler Ilçe Binasini Ziyaret Etti

AKP Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, AKP Esenler Ilçe Binasini ziyaret etti.

Haber/Hasan Gürsoy

AKP Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, AKP Esenler Ilçe Binasini ziyaret etti.

AKP Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe ziyaretlerine devam ediyor. Istanbul ‘da son dönemde çok sayida Ilçeyi ziyaret eden Kabaktepe’nin yeni duragi Esenler oldu. AKP Esenler Ilçe Binasini ziyaret eden Kabaktepe, burada Ilçe Yöneticileri ve vatandaslar ile bulustu. AKP Esenler Gençlik Kollari tarafindan coskulu sekilde karsilanan Kabaktepe’ye yogun ilgi vardi. Osman Nuri Kabaktepe’ye ziyareti sirasinda Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu, Ilçe Baskani Umut Özkan ve Belediye Meclis Üyeleri de eslik etti.

Karsilamanin ardindan Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan’i makaminda ziyaret etti. Burada Ilçe Baskani Umut Özkan, günün anlam ve önemine ithafen Kabaktepe’ye bir tablo hediye etti. Ziyaret sirasinda açiklamada bulunan AKP Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan “ Baskanimiz Osman Nuri Kabaktepe’ye nazik ziyaretlerinden ötürü tesekkür ediyorum. Ilçemize seref verdiler.” diyen Özkan, Partinin çalismalari hakkinda bilgi verdi. Daha sonra toplanti salonuna geçen Kabaktepe, burada önemli açiklamalarda bulundu. AK Parti’nin gelecekteki hedeflerinden bahseden Kabaktepe, Esenler’nin çalismalarini takdir etti. Daha Sonra Kabaktepe Gençlik Kollari ve Kadin Kollari ile de bir araya geldi.

Toplantida AKP. Hedefleri ve Esenler’nin destegi hakkinda konusan Osman Nuri Kabaktepe’de “2023 hedeflerinden bahsetti. Esimizin çok oldugu 20 yillik hizmetin artarak devam etmesi için çalismalarimiza devam etmeliyiz.2023 seçimlerinde Esenlerden büyük bir destek bekliyoruz” Dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı