Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Otistik Engellilerden Sokak iftari

Otistik Engellilerden Sokak iftari

Esenler Otistik Engelliler Dernegi (OÇED) sokak iftar programi düzenledi. Esenler Otistik Engelliler Dernegi, iftar yemegi programini Havaalani mahallesinde bulunan Dernek merkezinin bulundugu sokakta gerçeklestirdi.

Otistik Engellilerden Sokak iftari

 

Esenler Otistik Engelliler Dernegi (OÇED)  sokak iftar programi düzenledi. Esenler Otistik Engelliler Dernegi, iftar yemegi programini Havaalani mahallesinde bulunan Dernek merkezinin bulundugu sokakta gerçeklestirdi.

Esenler Otistik Engelliler Derneginin gerçeklestirmis oldugu sokak  iftar programi Otistik Engellilerin ve ailelerinin yanisira Dernegin Gönül Dostlarinin yogun bir katilimiyla  gerçeklesti. 

Esenler Otistik Engelliler Dernegi (OÇED)’in düzenledigi sokak iftari programina; Rumeli Balkan Türkleri Dernekler Federasyon Baskani Ayhan Bölükbasi, Esenler Görme, Ortopedik, Zihinsel, Isitme Engelliler deneklerinin Baskan ve yöneticileri, Istanbul Ordulular Dernek Baskani Zübeyir Bekiroglu, Ozan Isa Koç, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani Ahmet Kurt, Gazete Esenler Imtiyaz Sahibi Hasan Gürsoy, Esenler Litros Haber Imtiyaz Sahibi Ismail Danis, Oçed üyeleri ve ailerinin katilimiyla gerçeklesti.

Iftar programi; Aksam Ezaniyla birlikte ikram edilen yemeklerle iftar edildi. Yapilan iftar duasinin akabinde Esenler Otistik Engelliler Dernegi Baskani Bekir Sagiz kisa bir selamlama ve tesekkür konusmasi gerçeklestirdi.

Esenler Otistik Engelliler Dernek Baskani Bekir Sagiz, Dernek merkezimizin bulundugu bu sokakta gerçeklestirdigimiz  sokak iftari için  davetimize icabet eden Dernek üyelerimize, ailelerine ve tüm gönül dostlarimiza sükranlarimi sunuyorum. Engelli çalismalarimizda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Dernek faaliyetlerimizin daha iyi seviyelere ulasacagindan kimsenin kuskusu olmasin. Yeter ki birlik olalim.

Düzenlemis oldugumuz sokak iftarina sponsor olan Esenlerde dogmus yetismis is adami kiymetli agabeyimiz Ali Vardar’a sükranlarimi sunuyorum. Ayrica programimiza katilim saglayan siz çok kiymetli katilimcilarin Ramazan ayini tebrik eder gelecek mübarek kadir gecenizin ve Ramazan Bayraminizin hayirlara vesile olmasini temenni ederim. Ifadelerine yer vererek sözlerini tamamladi.

Iftar yemeginin ardindan çaylar yudumlanarak hos sohbet ve muhabbetin ardindan Esenler Otistik Engelliler Derneginin düzenlemis oldugu sokak iftari programi sonlandi. 

 



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı