Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

OTOPARK VE SIĞINAK İŞGALİNE DEVAM EDENLER BASIN AÇIKLAMASI YAPMALIDIRLAR

OTOPARK VE SIĞINAK İŞGALİNE DEVAM EDENLER BASIN AÇIKLAMASI YAPMALIDIRLAR

Tekstilkent Tasfiye Grubu Başkanı Aykut SAKA “otopark ve sığınak işgaline devam edenler basın açıklaması yapmıyorlar” dedi.

Aykut SAKA imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde Tekstilkent yönetiminin otopark ve sığınakları kiraya vermesini hukuksuz buluyoruz.  Bu konu hakkında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile Tekstilkent Yönetim Kurulu Faik Çetin Arı’nın Kamuoyuna açıklama yapması gerekir dedi.

Gazetemize basın açıklaması gönderen Aykut SAKA şu ifadelere yer verdi.

“Otopark ve sığınak alanlarını imara ve amacına uygun olarak eski haline getirmeyerek menfaat sağlayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile Tekstilkent Yönetim Kurulu Faik Çetin Arı ve ekibi Tekstilkent üyelerine çok ağır zararlar vermektedir.

SUÇ DUYURUSU.

Tekstilkent üyelerine ait taşınmazlar üzerinden her sene on milyonlarca lira haksız kazanç sağlayan bu yasa tanımaz gruba TEKSTİLKENT SİTESİ İÇİNDEN yardım ve yataklık edenlerde tespit ve deşifre edilerek otopark ve sığınak alanlarının ivedi boşaltılması için Tekstilkent Tasfiye Grubu facebookweb sayfasından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ‘na SUÇ DUYURUSU yapmaktayız. 

Tekstilkent Tasfiye Grubu Başkanı Aykut SAKA”



  • Çarşamba 28.1 ° / 21 ° Güneşli
  • Perşembe 27.7 ° / 20.6 ° Güneşli
  • Cuma 27.8 ° / 21 ° Güneşli