Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Özbek “Esenlerde Tencere çok zor kayniyor. Gerçekten zor kayniyor”

Özbek “Esenlerde Tencere çok zor kayniyor. Gerçekten zor kayniyor”

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek “Esenlerde Tencere çok zor kayniyor. Gerçekten zor kayniyor ve Esenlerimizde reklama dayali bir yönetim anlayisi ile yönetiliyor” Dedi.

Haber/Hasan Gürsoy

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek gazetemize son yasanan ekonomik sorunlar ve Esenlerin son durumu hakkinda açiklamalarda bulundu.           

Özbek “Iyi yönetilemeyen bir ekonominin çarsinin pazarin yanmasi, marketlerde alevlerin yanmasi, fiyatlarin bu sekilde yükselmesi, dolarin altinin yükselmesi, paramizin çok hizli bir sekilde deger kaybetmesi. Bizim yillarca savundugumuz üretime dayali ekonominin olmayisi genelde ithalat agirlikli evet ihracatimiz artmis ama ithalata dayali maalesef montaj yapilarak ve yapilan ithalatla armasidir. ülkemizde yanlis bir ekonomik bir politikanin uygulanmasi neticesinin durumunda böyle bir duruma geldik. Yani enflasyon kötü bir ekonominin neticesi nihayetinde enflasyonun neticesinde bu hayat pahaliligi dolarin önü alinamaz hali. Dis güçler saldiriyor dis güçler ile savasiyoruz. Yani çocuklarda biliyor ki bizim düsmanimiz çok. Her yerde oldugu gibi bizim Türkiye’miz de mutlaka düsmanlarimiz var. Bu düsmanlarimiz bir firsat bekliyor. düsmanlarimiza firsat vermememiz lazim”

“Esenlerde Tencere çok zor kayniyor”

Özbek “Esenlerde Tencere çok zor kayniyor. Gerçekten zor kayniyor. Ülkemizin her bir tarafinda yangin var. Esenlerimizde ki halkimizin gerçekten birçogunun asgari ücretle yasadigini düsünürsek. Bugünkü asgari ücretin korkunç bir sekilde eridigini ve suanda verilen asgari ücretinde vatandasin eline geçmeden eridigi de aci bir gerçek. Muhalefet ise yilbasindaki dolar bazli asgari ücreti verinde vatandas maasini korumus olsun diyor. Ancak dinleyen yok.”

Esenlerimizde reklama dayali bir yönetim anlayisi ile yönetiliyor.”

Özbek “Esenlerin yönetilmesi Türkiye’nin bir küçük versiyonu. Türkiye nasil yönetiliyorsa yani borç sarmali içinde. Esenlerde Lüks sata vat diz boyu. Anadolu’nun birçok ilinden vatandasimizin yasadigi Esenlerimizde reklama dayali bir yönetim anlayisi ile yönetiliyor. Esenlerimizde özellikle kentsel dönüsüm konusunda binalarimizin durumu çok ciddi manada sos veriyor artik. Esenlerin içinde Kentsel dönüsüme ihtiyaç var. Trafik ve otopark problemini de Kentsel dönüsümle birlikte çözeriz. Bizim savundugumuz ada bazinda dönüsüm ile otopark ve diger sorunlari da çözeriz. Askeri alanin gelmesi Esenler için firsatti. Bu firsati halkimizin lehine degil de rantiyecilerin lehine oralarda yapilanmalar yapiliyor. Bir takim yapilanmalar var ama teslim edilecek. Oruç reis mahallesinde yerlerini ise sosyal donati alani yapacagiz diyorlar. Ama ben zannetmiyorum çünkü otoban tarafi birilerinin istahini kabartiyor. Ve burayi vatandaslari borçlandirarak askeri alanda yer veriliyor.”

“reklama dönük siyasetleri ile bu çikislariyla IBB oynadigi bariz bir sekilde belli oluyor”

Özbek “Popülist siyaset yapiyorlar. Kendilerini bir yere siçrama tahtasi olarak görmüsler telakki etmisler. Çokta Esenleri düsündüklerinden degil. Esenleri bilmeyen, Esenlerde oturmayan bir insan. Maalesef burayi bir siçrama tahtasi gören. Popülist siyasetleri ile reklama dönük siyasetleri ile bu çikislariyla IBB oynadigi bariz bir sekilde belli oluyor.”



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı