Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Özbek “uyuyor numarasi yapanlari uyandirmak mümkün degil”

Özbek “uyuyor numarasi yapanlari uyandirmak mümkün degil”

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek “Biz uyuyanlari uyandirmaya çalisiyoruz. Uyuyor numarasi yapanlara yapacak bir diyecegimiz yok” dedi.

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek, Esenler Yerel Gazeteciler ile Litros Cafede 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü dolayisiyla bulustu.

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü gazeteciler ile yaptigi söyleside “halkimiza ulasmaya çalisiyoruz, uyandirmaya çalisiyoruz. Yani uyuyanlari uyandirmak kolayda, uyuyor numarasi yapanlari uyandirmak mümkün degil. Biz uyuyanlari uyandirmaya çalisiyoruz. Uyuyor numarasi yapanlara yapacak bir diyecegimiz yok. Onlar zaten numara yapiyor belli.”

Özbek basin mensuplarinin zor sartlarda mesleginizi sürdürdüklerini ifade ederek “ Özellikle Esenlerde gazetecilerin imkânlari kisitli bir sekilde mesleklerini icra ediyorlar. Bu kisitli imkanlarda haberi yapip kamuoyuna duyuruyorsunuz. Bu nedenle sizlerin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler gününüzü sahsim ve teskilatim adina kutluyorum” dedi.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu