Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Özden? Bitkinlik Ayi Yaptilar?

Özden? Bitkinlik Ayi Yaptilar?

CHP Esenler ilçe baskani Halil Özden Esenlerde yapilan ramazan etkinliklerine ?bitkinlik ? diyerek hükümet karariyla 30 Agustos kutlamalarina getirilen yasaklama için sert bir dille konustu.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Özden” Bitkinlik Ayi Yaptilar”

 

CHP Esenler ilçe baskani Halil Özden Esenlerde yapilan ramazan etkinliklerine “bitkinlik “ diyerek hükümet karariyla 30 Agustos kutlamalarina getirilen yasaklama için sert bir dille konustu.

 

Özden” Ramazan etkinliklerine bitkinlik diyorum, çünkü Esenler halkini biktirdilar. Davutpasa esnafini perisan etmek için dört,bes bin liraya stant kiraya verdiler,AKP ramazan etkinliginden ziyade dinimizi istismar etmistir. Bu alanda partilere özellikle CHP’ye iftira attilar. Bizler kendilerini uyarmamiza ragmen bir ay boyunca yalan, yanlis söylemlerle CHP’yi karalama faaliyetinde bulundular, yaziktir, ayiptir.

 

Esenlerde her sey yolunda diyorlar, bende her seyin yolunda olmadigini bu baskana gösterecegim. Aç yok, açik yok belli ki esenler halkinin durumunu bilmiyor. Kimse halinden memnun degil, halkimizin üzerinde baski kurmuslar uyutma politikalari ile ülke yönetiyorlar. Bizde yeter artik halkimizi kandirmayi birakin diyoruz. Posetlerle, gidalarla, kolilerle kandirdiginiz bu halk size dersinizi yakinda verecektir. Issizlik, yoksulluk hat sefada

 

Düzenli vergisini ödeyen namuslu esnafimizin kazancina göz koymuslar, yandaslarina paralar kazandirmak için her yola basvuruyorlar. Allah askina ramazanda dört yolda kurulan bu stantlari biri bana anlatsin, yerlesik esnafa rakip yaratmak degil midir?

 

CHP politikalarini halkimizin çikarlari dogrultusunda yapiyor, göreceksiniz bunlar bizim önümüzde duramayacak. Bugün 30 Agustos zafer bayrami Cumhuriyetin temellerinin atildigi bir gündür, yani Lozan da misaki milli sinirlarimizin çizileceginin belirlenecegi gündür. Bu büyük günü yasaklamaya çalisanlar unutmasinlar ki CHP vardir, cumhuriyet bekçileri vardir. Bugün bu yasaklamayi protesto ediyor ve Atatürk anitina çelenk’imizi koyacagiz.

 

Cumhuriyet meydaninda Atatürk büstünün olmayisi yanlistir ayiptir alanlar Atatürksüz olmaz, olmamali. Geçicide olsa Atamizin büstü buraya konulmali. Ülkemizde oldugu gibi Esenler dede egitim dinsellesti, camilerde imam hatip okullarina kayit yapiyorlar Imamlar kayit memuru olmus. Basbakan dindar nesil yetindirecegim diyor beki bunlardan önceki nesil dinsizimiydi? Sunu bilsinler ki biz onlardan daha çok Allaha inaniyor, iman ediyoruz her CHP’li bunlardan daha iyi müslimandir. Son olarak sunu belirteyim bu zihniyetten Esenlerimizi kurtaracagiz, yerelde ve genelde CHP’yi iktidar yapacagiz.”dedi     

 



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı