Tarih: 12.07.2013 19:10

Özden?Göksu hep uçuyor?

Facebook Twitter Linked-in

Özden“Göksu hep uçuyor”

CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden “Ben Belediye Baskani arkadasimizin biraz daha ayaklarinin yere basmasini istiyorum. Çünkü kendisi hep uçuyor. Hep konusur ortada hiçbir sey yok.“

Kizilay Esenler Subesi, ESDEF ve Kirsehirliler Dernegi’nin 3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kültür Merkezi’nde düzenledikleri kahvaltili programa katilan CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden, “Sayin Belediye Baskani engellilerle ugrasmayi biraksin” dedi.

Baskan Göksu’nun her toplantida AKP’nin reklamini da yaptigini belirten CHP Ilçe Baskani Özden, sözlerine su sekilde devam etti;

“Ülkemizde 8 milyon civarinda engelli olmasina ragmen bunlarin sadece 420 binine maas baglanmis ve ise sokulmustur. Yoksa biraz önce Belediye Baskani arkadasimizin ifade ettigi gibi ülkemizde engelli sorunu yok degildir. Bugün engelli sorunlari ülkemizde halen devam etmektedir. Suan kanunen en az 100 çalisani bulunan firmalarin 3 tanede engelli istihdami yapma zorunlulugu vardir. Bende belediyemizde kaç engelli vatandasimiz çalisiyor bunu ögrenmek istiyorum.

Simdi ayni zamanda Sayin Belediye Baskani diyor ki, bir engelli dernegi için firtina kopardilar. Hadi diyelim o engelli derneginin yasal olarak çikmasi gerekir. Belediyemiz bu arkadaslarimiza bir yer kiralayacak kadar güçsüz mü? Yaklasik 8–10 tane zabita memuru gönderip bu engellileri kapi disari atmaya kalkiyorlar. Bu dogru mu?  Ben Belediye Baskani arkadasimizin biraz daha ayaklarinin yere basmasini istiyorum. Çünkü kendisi hep uçuyor. Hep konusur ortada hiçbir sey yok.

Ben Sayin Belediye Baskani’na nerede rastlamissam kendisi hep partisinin reklamini yapmistir. Eger kendisi o kadar reklama merakliysa bir reklam sirketi kursun ve onun basina geçsin. Kisaca ben Sayin Belediye Baskanimizdan rica ediyorum engellilerle ugrasmayi biraksin onlara is, as temin etsin. Engelli kardeslerimizin çalismalarini kolaylastirsin ve onlara kira yardimi yapsin. Ayni zamanda kendisi çikip engellilere bu zamana kadar 9 bin araç tahsis ettiklerini söylüyor. Kardesim ne yaptin? Asli görevini yaptin”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —